Τραυματίστηκε προπονητής από τα επεισόδια στο Πάφος-ΑΠΟΕΛ Κ19, διερευνά η Αστυνομία

Ένας τραυματισμός ήταν ο απολογισμός των επεισοδίων που έλαβαν χώρα σε αγώνα πρωταθλήματος Κ19, μεταξύ Πάφου FC και ΑΠΟΕΛ στα Κούκλια.

Συγκεκριμένα, με το τελικό σφύριγμα του διαιτητή, υπήρξε διαμάχη ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές και στη συνέχεια εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο οπαδοί, οι οποίοι φαίνεται να πρόσκεινται στον ΑΠΟΕΛ.

Κατά τους διαπληκτισμούς στον αγωνιστικό χώρο, τραυματίστηκε ο προπονητής της παφιακής ομάδας, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Καταγγελία για επεισόδια σε αγώνα πρωταθλήματος-«Επιθέσεις με μπουκάλια και λοστούς»

Υπενθυμίζεται ότι σε ανακοίνωσή της η Πάφος ανέφερε ότι «η Διοίκηση και η Ακαδημία της ομάδας καταδικάζουν με τον πιο έντονο τρόπο τα επεισόδια που προκάλεσαν άνανδροι ανεγκέφαλοι, οι οποίοι θέλουν να ονομάζονται οπαδοί και φίλοι του ποδοσφαίρου, στον επίσημο αγώνα του Πρωταθλήματος Κ19, ΠΑΦΟΣ FC - ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας».

Σημείωσε επίσης ότι, «η βία δεν έχει χώρο στα γήπεδα μας πόσο μάλλον σε αγώνες νεαρών 17, 18 ετών όπως και οι επιθέσεις με μπουκάλια, λοστούς, αλυσίδες και αλλα επιθετικά όργανα. Οι ίδιοι που αντιδρούν είναι οι ίδιοι που με τέτοιες ακραίες συμπεριφορές δίνουν αφορμή για να παραμένει σε ισχύ εσαεί ο θεσμός της Κάρτας οπαδού».

Η Πάφος, όπως αναφέρει, αναμένει ενημέρωση από την Αστυνομία, μέλη της οποίας ήταν παρόντες, ενώ τονίζει πως θα ακολουθήσει φωτογραφικό υλικό με τα όσα εκτυλίχθηκαν. 

Καταλήγοντας, η διοίκηση της Πάφου επισημαίνει ότι θα προβεί τις αμέσως επόμενες ημέρες σε όλες τις ενέργειες, ώστε να διαφυλάξει τόσο τα δικαιώματα όσο και την σωματική ακεραιότητα «τόσο των φίλων της ομάδας μας όσο και των νεαρών μας ποδοσφαιριστών».

Δειτε Επισης

Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια
AΕΛ και ΑΕΚ διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου στο φούτσαλ
Φωτιά στο σωματείο της Ομόνοιας στην Παπανικολή-Έρευνες από τις Αρχές
Επιπλέον ποινή από τον Αθλητικό Δικαστή στον Σπιλέφσκι
Η διαφωνία του Πουρσαϊτίδη με τον Τιμούρ, ο Ιβάν και η Εθνική Ελλάδος