Προανήγγειλε… απολύσεις on air ο Τιμούρ-«Κάποιοι παίκτες θα φύγουν από σήμερα»

Φανερά απογοητευμένος από την ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπιακό, παρουσιάστηκε ο τεχνικός της Ανόρθωσης, Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος ανακοίνωσε ότι κάποιοι παίκτες θα φύγουν από τα σήμερα. 

«Αναγκάζομαι να λέω κάθε φορά που χάνουμε το παιχνίδι να λεμέ ντα ίδια και τα ίδια. Κουράσαμε και τους άλλους. Δυστυχώς σήμερα εμείς στο παιχνίδι ήμασταν καλύτερη ομάδα και είχαμε καλύτερες ευκαιρίες και στο τέλος χάσαμε. Χάσαμε από τα αμυντικά λάθη, χάσαμε ένα παιχνίδι που όπως παίξαμε αξίζαμε την ισοπαλία. Αλλά αυτό που έχει σημασία είναι τι πήραμε. Δεν πήραμε τίποτα. Αυτό είναι το παράπονο μου από τους παίκτες. Δεν γίνεται να δέχεσαι γκολ από στατική φάση, και κάθε φορά που περνάει η μπάλα είναι επικίνδυνή περίπτωση στην εστία μας. Κάποιοι παίκτες πιστεύω ότι δεν μπορούν να μας βοηθήσουν. Κάποιοι παίκτες πρέπει να φύγουν για να είναι τα καλύτερα τα πράγματα για εμάς. Σήμερα φεύγουμε από το ΓΣΠ με μηδέν βαθμούς που πιστεύω ότι αξίζαμε μια ισοπαλία».

Ερωτηθείς στη συνέχεια ο Γεωργιανός προπονητής για τις αλλαγές παικτών, είπε ότι «θα χρησιμοποιήσουμε το δικαίωμα που έχουμε με τις αλλαγές παικτών, ούτως ώστε κάποιοι που δεν μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα, να φύγουν. Δεν θέλω να μιλήσω τώρα για τις θέσεις, κάποιοι παίκτες θα φύγουν από σήμερα από την ομάδα. Δεν υπάρχει λόγος να κουραζόμαστε».

Δειτε Επισης

Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17
«Δεν θα έλεγα ότι υποστηρίζουμε την Ομόνοια στον απόλυτο βαθμό, αλλά θέλουμε να πάρει το κύπελλο»
Αποθεώνουν Βιτάλ στη Σκωτία-«Είναι αυτό που χρειάζεται η Ρέιντζερς»
Τα δεδομένα για την πέμπτη σερί παρουσία της Ομόνοια στην Ευρώπη
ΒΙΝΤΕΟ: Η ανάρτηση της ΑΕΚ με διπλό στο ΓΣΠ με προπονητή τον Μπεν Σιμόν