Η γνωριμία του Τσόρνιγκερ με μια κοπέλα και αυτό που του είπε για τον Απόλλωνα

Ικανοποιημένος μετά τη νίκη της ομάδας του επί της ΠΑΕΕΚ, έμεινε ο τεχνικός του Απόλλωνα, Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, ο οποίος παράλληλα αποκάλυψε τι του είπε μια κοπέλα που γνώρισε την περασμένη εβδομάδα!  

«Το τελικό 3-1 νομίζω ήταν πιο δύσκολο απ’ ότι δείχνει. Μετά το 2-0 ρίξαμε ρυθμούς γενικά και δεν κάναμε κινήσεις χωρίς τη μπάλα. Γενικότερα πρέπει να πούμε πως απ’ την αρχή του πρωταθλήματος δεν υπήρχε εύκολο παιχνίδι αλλά το γεγονός πως έχουμε 8 νίκες είναι σημαντικό. Την περασμένη εβδομάδα πήγα για πρωινό και γνώρισα μια κοπέλα, όμορφη κοπέλα, όχι όσο η γυναίκα μου, και μου είπε πως θέλουμε το πρωτάθλημα και δεν μας ενδιαφέρει το πώς παίζουμε. Αυτό λέει πολλά. Ελέγξαμε αμυντικά τον αγώνα και μόνο στη στιγμή του πέναλτι μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα. Επιθετικά σε κάποιες στιγμές δεν κάναμε τελική πάσα και μας στοίχησε».

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως «είμαι χαρούμενος και για τους παίκτες που έπαιξαν σήμερα. Ειδικά απ’ τη στιγμή που είχαμε και άλλους έξω όπως τον Γιάνγκα και τον Πίττα που δίνουν πολλά. Είμαι χαρούμενος με αυτούς που τους αντικατέστησαν γιατί αυτό θέλουμε. Οι παίκτες που έρχονται να τους αντικαταστήσουν να βοηθούν. Με όλα αυτά είμαι χαρούμενος ειδικά βλέποντας και κάποια αποτελέσματα στα άλλα παιχνίδια. Τώρα βλέπουμε μπροστά το παιχνίδι με την Ανόρθωση, βήμα προς βήμα. Ελπίζω πως τα σφυρίγματα στο τέλος δεν αφορούσαν εμάς».

Για το πρωτάθλημα είπε πως «δεν υπάρχει περίπτωση να απαντήσω. Δεν έχω ιδέα. Η σκέψη μας είναι στο επόμενο αγώνα».

Για τους τραυματισμούς, ο Γερμανός τεχνικός είπε πως «σίγουρα επηρεάζουν οι τραυματισμοί και ειδικά όταν προσπαθείς να χτίσεις ένα ξεχωριστό τρόπο παιχνιδιού. Από εκεί και πέρα θα σταθώ στην ομαδική δουλειά, γιατί όταν αμύνεσαι σωστά, κάνεις τις σωστές κινήσεις μειώνεται η ζημιά. «Ο Στορ δέχθηκε ένα χτύπημα και παρά το γεγονός πως δεν ήταν στο πλάνο να βγει εκτός, τον αντικαταστήσαμε. Δεν μίλησα με τον γιατρό, δεν νομίζω όμως να είναι κάτι σοβαρό. Για τον Μαυρία είναι εσωτερικό το πρόβλημα και θα περάσει από MRI».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πέρασε και από την ΠΑΕΕΚ ο Απόλλωνας και αναμένει το αποτέλεσμα στην Αρένα

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια