Οι δύο τέλειωσαν, οι λύσεις που ψάχνει ο Κετσπάγια και ο αντί-Αρτυματάς

Μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις με την απομάκρυνση των Κάιλ Λάφερτι και Νίκα Κατσαράβα, οι οποίοι είχαν έντονη λογομαχία με τον Τιμούρ Κετσπάγια, μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό, στην ομάδα της Αμμοχώστου ψάχνουν την ηρεμία, ώστε να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, από την επόμενη εβδομάδα και τον αγώνα απέναντι στον Απόλλωνα.

Ο Κετσπάγια, πήρε μια ριψοκίνδυνη απόφαση, θέτοντας εκτός πλάνων δύο από τους τρεις επιθετικούς που διαθέτει η Ανόρθωση και πλέον καλείται να πορευτεί με τον Ονησίφορο Ρουσιά, μέχρι το τέλος του 2021, όταν θα ανοίξει το μεταγραφικό παράθυρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καταιγιστικές εξελίξεις στην Ανόρθωση-Τελειώνει και δεύτερος ποδοσφαιριστής

Ο Κύπριος επιθετικός, πήρε μέχρι στιγμής ελάχιστες ευκαιρίες, τις οποίες ωστόσο δεν αξιοποίησε, όμως απ’ εδώ και στο εξής αναμένεται να αγωνιστεί σε αρκετά παιχνίδια, ώστε να αντιστρέψει το κλίμα.

Σίγουρα ο Κετσπάγια ψάχνει και εναλλακτικές λύσεις για τη συγκεκριμένη θέση, με το όνομα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου να παίζει δυνατά για την κορυφή της επίθεσης.  

Μια άλλη λύση, είναι αυτή του Νίκου Καλτσά, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί κι ως κεντρικός επιθετικός, ωστόσο στα τρία χρόνια που βρίσκεται στο Αντώνης Καράς, δεν έπαιξε ποτέ ως επιθετικός κορυφής.

Την ίδια ώρα, η ομάδα της Αμμοχώστου χάνει τον καθ ομολογίαν καλύτερό της ποδοσφαιριστή, Κωστάκη Αρτυματά, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και δεν αναμένεται να επιστρέψει πρίν το 2022.

Ως εκ τούτου, δημιουργείται μεγάλο κενό στο κέντρο της Ανόρθωσης, αφού ο έτερος αμυντικός χαφ που βρίσκεται στην ομάδα, Αζέρ Μπουσουλάζιτς, είναι επίσης τραυματίας. Άρα, η μοναδική λύση στο ρόστερ, είναι ο νεαρός Ανδρέας Χρυσοστόμου, ο οποίος δεν αποκλείεται να ριχθεί στη μάχη, από το αμέσως επόμενο παιχνίδι της ομάδας, απέναντι στην Γκεντ, την ερχόμενη Πέμπτη.

Δειτε Επισης

Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου