Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Νέο ένταλμα σύλληψης για τα επεισόδια στο Πάφος-ΑΠΟΕΛ

  24/11/2021 19:17
Νέο ένταλμα σύλληψης για τα επεισόδια στο Πάφος-ΑΠΟΕΛ

Νέο ένταλμα σύλληψης για τα επεισόδια στο Πάφος-ΑΠΟΕΛ

  24/11/2021 19:17

Άλλο ένα ένταλμα σύλληψης εξέδωσε σήμερα η Αστυνομία εναντίον 27χρονου από την επαρχία Λευκωσίας, ενώ ήδη εκκρεμούν άλλα δύο εντάλματα σύλληψης, εναντίον άλλων δύο προσώπων για τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στο κοινοτικό γήπεδο Κουκλιών.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, η Αστυνομία για την υπόθεση έχει εκδώσει σήμερα ένταλμα σύλληψης εναντίον 27χρονου από την Επαρχία Λευκωσίας μετά από τα άλλα δύο εντάλματα σύλληψης που είχε εκδώσει εναντίον δύο άλλων προσώπων ηλικίας 28 ετών, κατοίκου Πάφου και ενός 18χρονου κατοίκου Λευκωσίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα για τα επεισόδια στον αγώνα Πάφος-ΑΠΟΕΛ

Επίσης ο κ. Νικολάου είπε πως στο μικροσκόπιο των ανακριτικών αρχών βρίσκονται και άλλα πέντε με έξι πρόσωπα για τα οποία αξιολογούνται οι πληροφορίες και οι φωτογραφίες των οποίων έχουν δοθεί στη δημοσιότητα για σκοπούς εντοπισμού τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Εκδόθηκε και τέταρτο ένταλμα σύλληψης για τα επεισόδια στο γήπεδο Κουκλιών

Στο μεταξύ σύμφωνα με τον κ. Νικολάου υπό τριήμερη κράτηση τέθηκαν δύο πρόσωπα που έχουν συλληφθεί για την υπόθεση προς διευκόλυνση των ανακρίσεων ενώ ένας ανήλικος κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου. Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας