Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Πώς επικράτησε το όνομα Θύρα 9 και η θέση του Καζακαίου για το πανό με την ΠΑΕΕΚ

  24/11/2021 21:27
Πώς επικράτησε το όνομα Θύρα 9 και η θέση του Καζακαίου για το πανό με την ΠΑΕΕΚ

Πώς επικράτησε το όνομα Θύρα 9 και η θέση του Καζακαίου για το πανό με την ΠΑΕΕΚ

  24/11/2021 21:27

Για την Θύρα 9 και τις πληροφορίες ότι τον έδιωξαν από το οργανωμένο σύνολο, μίλησε ο πρώην αρχηγός των οργανωμένων οπαδών της Ομόνοιας, Μάκης Καζακαίος. 

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Podcast της ΝetCast Zone, ανέφερε μεταξύ άλλων πως «κανένας δεν με έδιωξε από την Θύρα 9. Μόνος μου έφυγα. Ο πρώτος πυρήνας ξεκίνησε την περίοδο 1983-84. Το 1988 πήγα στρατό και το 1990 πήγα στη Βουλγαρία. Όταν επέστρεψα ο πυρήνας ήταν εκεί. Επικράτησε το Θύρα 9 και αποφασίσαμε προς τιμή του Σωτήρη Καϊάφα».

Σημείωσε επίσης πως «από το 2010 κάποιοι πανηγύρισαν στο fan club επειδή φύγαμε. Δεν θα πήγαινα εκεί για να μην υπάρχει πρόβλημα. Δεν έχω πρόβλημα με τα παιδιά. Την δεκαετία του 90′ που χάναμε τα πρωταθλήματα κάναμε καλή δουλειά. Τώρα οι περισσότεροι είναι σαν παιδιά μου. Με κάποιους έχω τρομερό πρόβλημα γιατί με μεταχειρίστηκαν τον τελευταίο καιρό, είπαν τα χειρότερα. Γιατί είπα ότι προδίδουν την Ομόνοια με τις πράξεις τους. Σέβομαι ότι πήραν τον δρόμο τους. Είχαμε πολλές διαφορές στη φιλοσοφία για τα πάντα. Μπορεί να είναι για καλό και για τους δύο που έφυγαν».

Σε σχέση με το πανό για την Κερύνεια, που δεν σήκωσαν οι φίλοι της Ομόνοιας, στον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων, ανέφερε ότι «για το πανό για την Κερύνεια υπήρξε επικοινωνία με δύο νεαρούς και αποφασίστηκε ότι δεν θα βάλουμε πανό μαζί με τον υποψήφιο βουλευτή της Λευκωσίας… και όχι της Κερύνειας. Έχουμε διαφορές, η ΠΑΕΕΚ δεν είναι μια αθώα ομάδα όσο αφορά τα πολιτικά».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας