Κυριακή, 28 Νοεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Παραπέμφθηκε σε δίκη ο 43χρονος πρώην ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας

  25/11/2021 16:20
Παραπέμφθηκε σε δίκη ο 43χρονος πρώην ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας

Παραπέμφθηκε σε δίκη ο 43χρονος πρώην ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας

  25/11/2021 16:20

Σε δίκη ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, παραπέμφθηκε ο 43χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος την περασμένη Πέμπτη, έφθασε με αεροπορική πτήση από την Ελλάδα, συνοδευόμενος από μέλη της Αστυνομίας, στην Κύπρο.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα το πρωί ενώπιον του Δικαστηρίου, το οποίο αποφάσισε πως θα αφεθεί ελεύθερος υπό όρους, ωστόσο μέχρι την εκπλήρωση των όρων θα παραμείνει υπόδικος στις Κεντρικής Φυλακές.  

Ο 43χρονος καταζητείτο σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής τραπεζικών επιταγών, πλαστογραφίας, και απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, που διαπράχθηκαν το 2009.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 43χρονος φέρεται να απέσπασε μέσω πλαστογραφήσεων, επιταγές ύψους 237.000 ευρώ από πρακτορείο στοιχημάτων στη Λευκωσία και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Συνελήφθη από τις Κυπριακές Αρχές ο πρώην ποδοσφαιριστής για κλοπή επιταγών

Το προφίλ του 43χρονου

Ενώ ο 43χρονος καταζητείτο από το 2009, εντούτοις φαίνεται να ζούσε ανενόχλητος στην Ελλάδα και ενώ είναι δημόσιο πρόσωπο, δεν συνελήφθη από τις Ελληνικές Αρχές.

Τελευταίος σταθμός του 43χρονου στην Κύπρο ήταν ΜΕΑΠ Νήσου, το 2009, ενώ στη συνέχεια μετέβη μόνιμα στην Ελλάδα, αφού ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα.  Αγωνίστηκε στην Ομόνοια μέχρι το 2004, ενώ ακολούθως πήρε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

Ακολούθως, εργάστηκε ως προπονητής τερματοφυλάκων στα τμήματα της Παναχαϊκής και του Διαγόρα Βραχνέικων, ενώ ίδρυσε σχολή τερματοφυλάκων στην Πάτρα.

Το 2021 και συγκεκριμένα τον περασμένο Φεβρουάριο ανακοινώθηκε ως προπονητής τερματοφυλάκων στην Καλαμάτα, στην οποία άνηκε μέχρι πριν λίγες ώρες, αφού η ομάδα ανακοίνωσε νέο προπονητή τερματοφυλάκων.

Εντωμεταξύ, ενδιαφέρον προκαλεί και η κοινωνική ζωή του, αφού ενώ ήταν καταζητούμενος εδώ και 12 χρόνια προέβαινε σε αναρτήσεις για το πώς περνά και πού βρίσκεται, ωστόσο η Αστυνομία δεν τον... εντόπιζε. 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας