Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει Ανορθωσιάτης που υπέστη καρδιακό επεισόδιο στο ΓΣΠ

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένας οπαδός της Ανόρθωσης, ο οποίος κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα στην Ανόρθωση και τη Γάνδη, υπέστη καρδιακό επεισόδιο.  

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο τεχνικός της ομάδας της Αμμοχώστου, Τιμούρ Κετσπάγια, εμφανώς συγκινημένος αφιέρωσε τη νίκη της ομάδας τους στον οπαδό της Κυρίας.

«Εύχομαι να περάσει αυτή τη δύσκολη στιγμή ο φίλος μας Ανορθωσιάτης. Έπαθε καρδιακή ανακοπή και παλεύει να κρατηθεί στη ζωή. Όλες μας οι ευχές στον ίδιο και στην οικογένειά του. Ελπίζω σύντομα να επανέλθει υγιής και να συνεχίσει τη ζωή του. Αφιερώνω τη νίκη στο φίλο μας τον Πραστίτη τον Ανορθωσιάτη που έχει δώσει όλη τη ζωή του για την ομάδα και ελπίζω όλα να πάνε καλά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Παραιτήθηκε από το Μουσείο του ΑΠΟΕΛ ο Μιχαλάκης Ραφαήλ-«Μου έγιναν προειδοποιήσεις, στάλθηκαν μηνύματα»
Επίσημα στη Χάιντουκ Σπλιτ ο Ίβουσιτς-Η ανακοίνωση της Πάφου
Επανέρχεται ο Πολυκάρπου για Κακουλή-«Συγχαρητήρια, να του τα ψάλλω κάθε φορά που τοποθετείται πολιτικά λάθος»
Ανακοίνωσε εισιτήρια διαρκείας ο ΑΠΟΕΛ με σύνθημα «Νέα αρχή, ίδια Φλόγα»-Όλες οι λεπτομέρειες
Όμορφο σκηνικό στο Δασάκι-Ανέλαβε ρόλο οργανωτή η γιαγιά Φωτεινή (pics)
Την Πέμπτη η κλήρωση της Cyprus League by Stoiximan
Εκτός αποστολής για την προετοιμασία της Ανόρθωσης Παρούτης και Αμποάγκιε-Πρόβλημα με τη βίζα του Αφρικανού
Ξεψαχνίζουν βιογραφικά στον ΑΠΟΕΛ-Καθοριστικό το μπάτζετ για τις μεταγραφές
Πραστίτης: Είμαστε η Ανόρθωση, ερχόμαστε από την Αμμόχωστο και με τέτοιον κόσμο δεν μας λυγίζει κανένα εμπόδιο
Η απάντηση Πελεκάνου στην Ανδρούλα-«Μην ανησυχείτε, σύντομα θα είναι ανακαινισμένο με τεράστια ελληνική σημαία»