Η κατάσταση της υγείας του φίλου της Ανόρθωσης που υπέστη καρδιακό στο γήπεδο

Σταθερή είναι η κατάσταση του οπαδού της Ανόρθωσης, που υπέστη καρδιακό επεισόδιο και έφυγε με ασθενοφόρο από το ΓΣΠ, στη διάρκεια του αγώνα απέναντι στην Γάνδη.

Σύμφωνα με ενημέρωση από φίλο του, ο οποίος προέβη σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παρά τη σταθερότητα της κατάστασης του, χρειάζεται προσοχή, ωστόσο οι επόμενες 48 ώρες είναι κρίσιμες.

Υπενθυμίζεται ότι σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Γάνδη, ο Τιμούρ Κετσπάγια ανέφερε ότι «εύχομαι να περάσει αυτή τη δύσκολη στιγμή ο φίλος μας Ανορθωσιάτης. Έπαθε καρδιακή ανακοπή και παλεύει να κρατηθεί στη ζωή. Όλες μας οι ευχές στον ίδιο και στην οικογένειά του. Ελπίζω σύντομα να επανέλθει υγιής και να συνεχίσει τη ζωή του. Αφιερώνω τη νίκη στο φίλο μας τον Πραστίτη τον Ανορθωσιάτη που έχει δώσει όλη τη ζωή του για την ομάδα και ελπίζω όλα να πάνε καλά».

Σημειώνεται ότι ο Κετσπάγια διατηρεί φιλική σχέση με τον άνθρωπο που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Δειτε Επισης

Στον Αρχάγγελο ο Μαρκίνιος, πόζαρε δίπλα στον Ελ Αραμπί (pic)
ΠΑΣΠ: Διευκολύνσεις για έναν επιπλέον ποδοσφαιριστή σε κάθε ομάδα
Τελειωμένη για τους Κροάτες η μεταγραφή του Ίβουσιτς στη Χάιντουκ Σπλιτ
Στη Σερβία η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ-Δίνει έξι φιλικά, τα δύο ντέρμπι
Επίσημα Απολλωνίστας ο Βρίκκης
Χωρίς τον Σαμπορίτ η λίστα της ΑΕΚ για τους αγώνες με την Παρτίζαν
Κύπριοι διαιτητές στην Ανδόρα για αγώνα του Conference League
Αυτό είναι το τιμ του Πετράκη στη Λάρισα-Ανάμεσά τους κι ένας Κύπριος
Κοντά στην επιστροφή του στην ΑΕΚ ο Γαλανόπουλος
Οι 29 ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στην πρώτη προπόνηση της Ανόρθωσης-Ακολουθούν τα εργομετρικά