Επεισόδια και άγριο ξύλο μεταξύ παικτών στη Λάρνακα-Στο νοσοκομείο προπονητής

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε προπονητής ομάδας του αγροτικού, μετά από άγρια ξύλο σε αγώνα ανάμεσα στον Αετό Αγγλισίδων και τη Θύελλα Αγίου Θεοδώρου. 

Σε ανακοίνωση της η ομάδα των Αγγλισίδων αναφέρει ότι τόσο ο τεχνικός τους, όσο και οι ποδοσφαιριστές τους, δέχθηκαν επίθεση από τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας. 

Όπως αναφέρει «δυστυχώς χθες ζήσαμε καταστάσεις του 90 που δεν νοούνται να υπάρχουν πλέον. Είναι πραγματικά λυπηρό το γεγονός πως μπορεί σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα που προσφέρει θέαμα και διασκέδαση, τόσο σε θεατές όσο και στους αθλητές, να εξανεμίζεται η αξία του αθλητισμού από τέτοια περιστατικά χουλιγκανισμού.

Τέτοια γεγονότα βίας ήταν η χθεσινή πραγματικότητα. Συγκεκριμένα ο προπονητής της ομάδας μας τραυματίστηκε από οπαδό της αντίπαλης ομάδας και παρέμεινε λιπόθυμος στο έδαφος πάνω από 30 λεπτά μέχρι να μεταφερθεί στο νοσοκομείο μέσω ασθενοφόρου. Τραγικό είναι το ότι οι νεαροί παίχτες της ομάδας μας τρομοκρατήθηκαν και φοβήθηκαν για την σωματική τους ακεραιότηταμετά από τις επιθέσεις που δέχτηκαν από τους έμπειρους και «ώριμους», αν θα μπορούσε κάποιος να τους αποκαλέσει έτσι, παίχτες της αντίπαλης ομάδας».

Στη συνέχεια τονίζει ότι ως Αετός Αγγλισίδων, «δεν δώσαμε κανένα δικαίωμα στην αντίπαλη ομάδα ούτε εντός αλλά ούτε εκτός γηπέδου, για να δεχτούμε τέτοιες συμπεριφορές. Αντιθέτως οι προθέσεις μας ήταν φιλικές και συνεργαστήκαμε για την υλοποίηση ΟΛΩΝ των αιτημάτων τους. Είναι δυσάρεστο όταν μια ομάδα που επιθυμεί να συναγωνιστεί και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, επιθυμεί μόνο την νίκη και η πιθανότητα ήττας δεν συμπεριλαμβάνεται στα σχέδια της. Αξία έχει η σωστή συμμετοχή και όχι η νίκη, αφού το μυστικό της επιτυχίας είναι να είσαι άνθρωπος».

Τέλος, αναφέρει ότι «εμείς ευχόμαστε από καρδίας καλή ανάρρωση στον προπονητή της ομάδα μας, ενός ανθρώπου άξιου σεβασμού. Την ευγένεια μας θα συνεχίσουμε να την δίνουμε παντού, το σεβασμό εκεί που αξίζει!».

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια