Ο τραυματισμός Γιούστε που… δείχνει μεταγραφή και η λογική για «κάτι καλύτερο»

Άλλη μια σημαντική επιλογή θα στερηθεί ο Χένινγκ Μπεργκ, καθώς ο Έκοτρ Γιούστε θα απουσιάσει από την αγωνιστική δράση για περίπου 4-6 εβδομάδες.

Ο έμπειρος στόπερ έχει υποστεί οξεία ρήξη κοιλιακού τοιχώματος και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, για αποκατάσταση του προβλήματος.

Είναι γεγονός, πως ο Γιούστε μετά τον τραυματισμό του στην έναρξη της σεζόν επέστρεψε και βοήθησε αρκετά την Ομόνοια, γι’ αυτό και η απουσία του θεωρείται πολύ σημαντική.

Την ίδια ώρα, τρέχει και ο μεταγραφικός σχεδιασμός, ενόψει της χειμερινής περιόδου, όπου η Ομόνοια αναμένεται να προβεί σε ορισμένες κινήσεις, σε μια προσπάθεια να καλύψει ορισμένα κενά στο ρόστερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πλήγμα με Γιούστε στην Ομόνοια, μπαίνει χειρουργείο-Η ανακοίνωση των πρασίνων

Μετά και από αυτήν την εξέλιξη, είναι πολύ πιθανόν οι πράσινοι να κινηθούν για ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας.

Επιπλέον, είναι μια θέση που η Ομόνοια έδειχνε να έχει πρόβλημα, κυρίως τους προηγούμενους μήνες και το εάν τελικά αποκτηθεί ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής, δεν αποτελεί έκπληξη.

Παράλληλα, η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου για την Ομόνοια, αναμένεται να είναι εντελώς διαφορετική από τις προηγούμενες.

Οι πράσινοι για πρώτη φορά επί θητείας Μπεργκ, θα κινηθούν δυναμικά και εκτός απρόοπτου, θα εξαντλήσουν το επιτρεπτό όριο των τεσσάρων μεταγραφών.

Σημειώνεται ότι, τις προηγούμενες δυο χρονιές με το Νορβηγό στον πράσινο πάγκο, η Ομόνοια προχωρούσε σε κινήσεις με το «αν βρεθεί κάτι καλύτερο», ωστόσο φέτος επιβάλλεται να γίνουν προσθήκες, οι οποίες θα προσθέσουν ποιότητα και θα ενισχύσουν την ομάδα. 

Δειτε Επισης

Άρχισε την προετοιμασία της για τους αγώνες με Λετονία και Σερβία η Εθνική
Νίκησε την Ανόρθωση και πιέζει τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ
Επικράτησε της Νέας Σαλαμίνας και έφυγε νικητής από το Δασάκι ο Εθνικός
Η Ανόρθωση υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Παπαδόπουλος»
ΒΙΝΤΕΟ: Δέχθηκε παφίτικο χαστούκι ο Άρης και πέταξε την τεράστια ευκαιρία για κορυφή
Έντονος ο Σα Πίντο-«Ρώτησα τον διαιτητή για ένα σπρώξιμο του Τομανέ και μου είπε ότι δεν τον κάλεσε το VAR»
Η πρώτη αντίδραση του Αναστασίου μετά τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ
Βασίλισσα στο αιώνιο η Ομόνοια μείωσε στο -5 από την κορυφή και έβαλε σε μπελάδες τον ΑΠΟΕΛ
Με αυτούς παρατάσσονται Πάφος και Άρης στο Στέλιος Κυριακίδης
BINTEO: Το πέναλτι που κέρδισε η Ομόνοια μέσω VAR και το γκολ του Στεπίνσκι που σίγησε το ΓΣΠ