Ηχηρό μήνυμα Μπεργκ ενόψει ΑΠΟΕΛ-«Υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα...»

Ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, την εμφάνιση κόντρα στην Καραμπάχ, ενώ έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο της ομάδας για τον αγώνα που έρχεται.

-Ποιες είναι οι σκέψεις σου για το επερχόμενο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ;

«Είναι ένα παιχνίδι για το οποίο ανυπομονούμε. Υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα και είναι κάτι για το οποίο όλοι ανυπομονούμε».

-Οι δύο ομάδες προσπαθούν να ανακάμψουν μετά από ένα όχι και τόσο καλό ξεκίνημα της σεζόν όσον αφορά το πρωτάθλημα. Θεωρείς είναι κάτι που θα παίξει ρόλο στο παιχνίδι;

«Δεν νομίζω. Θεωρώ αυτά τα παιχνίδια σε κρατούν ζωντανό. Είμαι χαρούμενος με την πρόοδό που κάνουμε τώρα και τη βελτίωση που έχουμε. Είχαμε μερικές καλές εμφανίσεις τους τελευταίους μήνες, άρα πλησιάζουμε στο καλύτερό μας επίπεδο».

-Σε ένα τόσο μεγάλο ντέρμπι, ποια δεδομένα θα κάνουν τη διαφορά για να κερδίσει μια ομάδα;

«Θα δούμε. Είναι δύσκολο να πω πριν από το παιχνίδι αλλά είμαι σίγουρος πως σε κάθε παιχνίδι χρειάζεται να αμύνεσαι καλά και να επιτίθεσαι καλά. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να κάνεις καλά».

-Καταπληκτική προσπάθεια από την ομάδα στο παιχνίδι με την Καραμπάχ. Τι κρατάς από τον τελευταίο μας αγώνα;

«Θεωρώ τις τελευταίες βδομάδες τα πάμε πολύ καλά, όχι μόνο στο τελευταίο παιχνίδι. Στον αγώνα με την Καραμπάχ δείξαμε καλή ποιότητα, είχαμε καλή πειθαρχία, δουλειά, νοοτροπία και τους ανταγωνιστήκαμε. Πήραμε ισοπαλία, μπορούσαμε να κερδίσουμε ή να χάσουμε τον αγώνα αλλά ήταν καλή εμφάνιση από εμάς».

-Οι οπαδοί έχουν εξαντλήσει τα εισιτήριά τους για τον αγώνα. Τι έχεις να τους πεις πριν από έναν τόσο σημαντικό αγώνα όπως αυτός;

«Οι οπαδοί μας είναι φανταστικοί και στηρίζουν πολύ την ομάδα, βοηθάνε τους παίκτες στον αγωνιστικό χώρο και θέλουν το καλύτερο για την ομάδα και τον Σύλλογο, με τον ίδιο τρόπο όπως οι ποδοσφαιριστές και το προσωπικό. Έχουμε κοινό στόχο και είμαστε σε αυτό μαζί. Χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλο. Θα θέλαμε να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο, συνεχίζοντας να στηρίζουν την ομάδα όπως κάνουν και αυτό είναι καλό για εμάς».

Δείτε το βίντεο:

 

Δειτε Επισης

Νίκησε την Ανόρθωση και πιέζει τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ
Επικράτησε της Νέας Σαλαμίνας και έφυγε νικητής από το Δασάκι ο Εθνικός
Η Ανόρθωση υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Παπαδόπουλος»
ΒΙΝΤΕΟ: Δέχθηκε παφίτικο χαστούκι ο Άρης και πέταξε την τεράστια ευκαιρία για κορυφή
Έντονος ο Σα Πίντο-«Ρώτησα τον διαιτητή για ένα σπρώξιμο του Τομανέ και μου είπε ότι δεν τον κάλεσε το VAR»
Η πρώτη αντίδραση του Αναστασίου μετά τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ
Βασίλισσα στο αιώνιο η Ομόνοια μείωσε στο -5 από την κορυφή και έβαλε σε μπελάδες τον ΑΠΟΕΛ
Με αυτούς παρατάσσονται Πάφος και Άρης στο Στέλιος Κυριακίδης
BINTEO: Το πέναλτι που κέρδισε η Ομόνοια μέσω VAR και το γκολ του Στεπίνσκι που σίγησε το ΓΣΠ
Οι ενδεκάδες στο αιώνιο ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια