Από δύο αλλαγές στις ενδεκάδες τους για τη νίκη στο ντέρμπι Κετσπάγια και Τσόρνιγκερ

Με συνταγή... Γάνδης, αλλά με δύο αλλαγές, παρατάσσει την ομάδα του για το ντέρμπι απέναντι στον Απόλλωνα, ο Τιμούρ Κετσπάγια, την ίδια ώρα που ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, έκανε με τη σειρά του επίσης δύο αλλαγές.

Ο Γεωργιανός προπονητής άφησε εκτός τους Ιωάννου και Τζουρ, ρίχνοντας στον αγώνα τους Λόρια και Αρτυματά, ενώ ο Τσόρνιγκερ άφησε έξω τους τραυματίες Μαυρία και Τζουμ, με τους Φιλιώτη και ΣΠόλιαριτς να παίρνουν τις θέσεις τους.

Ανόρθωση: Λόρια, Αρτυματάς, Κορέρια, Πόποβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Αμπαρτζουμιάν, Καλτσάς, Αραγφιούρι, Χουσμπάουερ, Ρισβάνης, Ουάρντα

Απόλλωνας: Γιοβάνοβιτς, Φιλιώτης, Κατελάρης, Ρομπέρζ, Χαμάς, Κολ, Σπόλιαριτς, Ζράντι, Αλμπάνης, Στορ, Νταμπό

Δειτε Επισης

Αποστολές για Κύπριους διαιτητές σε Ευρωπαϊκούς αγώνες
Προτάθηκε στην Πάφο ο Νταβίντ Λουιζ
Ανακοίνωσε τον Ντε Λούκας η ΕΝΥ Ύψωνα
Επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον για τον Σαρφό η ΕΝΥ Ύψωνα
Στέλνουν τον Ελ Αραμπί στη Ligue 1
Ξεκίνησαν οι εργασίες στο οίκημα του ΑΠΟΕΛ-«Ξέρει πολύ καλά από γκρεμίσματα και ανακαινίσεις η κ. Αντρούλα»
Η τοποθέτηση του ΑΠΟΕΛ για Ελ Αραμπί και επενδυτές-«Δεν κατέρρευσε η συμφωνία, στην Κύπρο ο Αλμέιδα»
Προκύπτει θέμα με Ελ Αραμπί στον ΑΠΟΕΛ-Απουσιάζει από τις προπονήσεις
Παραιτήθηκε από το Μουσείο του ΑΠΟΕΛ ο Μιχαλάκης Ραφαήλ-«Μου έγιναν προειδοποιήσεις, στάλθηκαν μηνύματα»
Επίσημα στη Χάιντουκ Σπλιτ ο Ίβουσιτς-Η ανακοίνωση της Πάφου