Σάββατο, 28 Μαΐου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Τι προβλέπει η προκήρυξη για διακοπή αγώνα-Πότε αναμένεται να γίνει το ντέρμπι

  29/11/2021 20:48
Τι προβλέπει η προκήρυξη για διακοπή αγώνα-Πότε αναμένεται να γίνει το ντέρμπι

Τι προβλέπει η προκήρυξη για διακοπή αγώνα-Πότε αναμένεται να γίνει το ντέρμπι

  29/11/2021 20:48

Το μεγάλο ντέρμπι αιωνίων, που όλοι ανέμεναν, παίχτηκε για μόλις δεκαέξι λεπτά κι αυτό, λόγω της ομίχλης, η οποία δεν άφηνε τους ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν με ομαλότητα.

Σύμφωνα με την προκήρυξη της ΚΟΠ, για το πρωτάθλημα, αγώνας που αναβάλλεται ή δεν διεξάγεται ή διακόπτεται από οποιαδήποτε αιτία, όχι όμως από υπαιτιότητα των δύο διαγωνιζόμενων ομάδων, ή αγώνας που κρίνεται ότι θα πρέπει να επαναληφθεί, θα διεξάγεται ή επαναλαμβάνεται στο ίδιο Στάδιο.

Όπως αναφέρει η προκήρυξη, σε περίπτωση που ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Παρασκευή θα διεξαχθεί την αμέσως επόμενη μέρα. Σε περίπτωση που ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος το Σάββατο θα διεξάγεται την αμέσως επόμενη μέρα. Σε περίπτωση αγώνα που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί Κυριακή θα διεξάγεται την αμέσως επόμενη μέρα εκτός αν την ίδια εβδομάδα σε καθημερινή ημέρα υπάρχουν προγραμματισμένοι αγώνες του Πρωταθλήματος ή του Κυπέλλου ή Ευρωπαϊκοί αγώνες όπου μια εκ των δύο ομάδων λαμβάνει μέρος ή αν υπάρχει προγραμματισμένος αγώνας της Εθνικής Ανδρών.

Σε περίπτωση που ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί σε καθημερινή ημέρα, όπως στην προκειμένη περίπτωση, θα διεξάγεται την αμέσως επομένη Τετάρτη εκτός αν υπάρχουν προγραμματισμένοι αγώνες του Πρωταθλήματος ή του Κυπέλλου ή Ευρωπαϊκοί αγώνες όπου μια εκ των δύο ομάδων λαμβάνει μέρος ή αν υπάρχει προγραμματισμένος αγώνας της Εθνικής Ανδρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η ομίχλη έφερε οριστική διακοπή στο ντέρμπι αιωνίων (vid&pics)

Σημειώνεται ότι σε δηλώσεις του, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, ανέφερε πως οι οπαδοί που πήγαν σήμερα στο γήπεδο, δεν θα χάσουν τα εισιτήριά τους.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας