Πέμπτη, 19 Μαΐου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

«Μιλάμε για τον Πάπα, δεν περιτριγυρίζονται όλα γύρω από τη μάππα...»

  30/11/2021 10:38
«Μιλάμε για τον Πάπα, δεν περιτριγυρίζονται όλα γύρω από τη μάππα...»

«Μιλάμε για τον Πάπα, δεν περιτριγυρίζονται όλα γύρω από τη μάππα...»

  30/11/2021 10:38

Τη θέση του ΓΣΠ, αναφορικά με την εμπλοκή του Πάπα και τη διεξαγωγή του ντέρμπι αιωνίων, ξεκαθάρισε ο πρόεδρος του ΓΣΠ, Δώρος Ιωαννίδης.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ανέφερε ότι «ο ΓΣΠ δεν έχει θέση, είναι θέμα της Αστυνομίας, του Υπουργείου Εξωτερικών και της ΚΟΠ. Μας ζητήθηκε από την Αστυνομία και το Υπουργείο για τον πάπα και είναι στη διάθεση τους. Μιλούμε για τον πάπα ο οποίος προηγείται των αρχηγών των κρατών. Να μην μείνουμε στον μικρόκοσμο μας και να αντιληφθούμε πόση ασφάλεια και πόση προετοιμασία χρειάζεται. Δεν πρέπει να σμίγουμε δύο ανόμοια γεγονότα. Είναι ένα τεράστιο γεγονός που έρχεται στον τόπο μας ο Πάπας».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «είναι πολύ πιεσμένο το πρόγραμμα της Ομόνοιας και είναι λογικό αφού παίζει Ευρώπη αλλά δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει το γεγονός της καθόδου του Πάπα στην Κύπρο. Εκτός αν κάποιος δεν καταλαβαίνει τι σημαίνει η επίσκεψη του Πάπα στην Κύπρο και νομίζει πως είμαστε ο ομφαλός της γης και όλα περιτριγυρίζονται γύρω από τη μάππα. Δεν είναι θέμα διαχωρισμού, πρέπει να αντιληφθούμε για τι πράμα μιλούμε και αν δεν καταλάβουμε τι σημαίνει η επίσκεψη του Πάπα στον τόπο μας, τότε έχουμε πρόβλημα. Το ΓΣΠ έχει πολλά χρόνια να δοθεί σε συναυλίες, γιατί το καλοκαίρι έχουμε ευρωπαϊκούς αγώνες».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας