«Μιλάμε για τον Πάπα, δεν περιτριγυρίζονται όλα γύρω από τη μάππα...»

Τη θέση του ΓΣΠ, αναφορικά με την εμπλοκή του Πάπα και τη διεξαγωγή του ντέρμπι αιωνίων, ξεκαθάρισε ο πρόεδρος του ΓΣΠ, Δώρος Ιωαννίδης.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ανέφερε ότι «ο ΓΣΠ δεν έχει θέση, είναι θέμα της Αστυνομίας, του Υπουργείου Εξωτερικών και της ΚΟΠ. Μας ζητήθηκε από την Αστυνομία και το Υπουργείο για τον πάπα και είναι στη διάθεση τους. Μιλούμε για τον πάπα ο οποίος προηγείται των αρχηγών των κρατών. Να μην μείνουμε στον μικρόκοσμο μας και να αντιληφθούμε πόση ασφάλεια και πόση προετοιμασία χρειάζεται. Δεν πρέπει να σμίγουμε δύο ανόμοια γεγονότα. Είναι ένα τεράστιο γεγονός που έρχεται στον τόπο μας ο Πάπας».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «είναι πολύ πιεσμένο το πρόγραμμα της Ομόνοιας και είναι λογικό αφού παίζει Ευρώπη αλλά δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει το γεγονός της καθόδου του Πάπα στην Κύπρο. Εκτός αν κάποιος δεν καταλαβαίνει τι σημαίνει η επίσκεψη του Πάπα στην Κύπρο και νομίζει πως είμαστε ο ομφαλός της γης και όλα περιτριγυρίζονται γύρω από τη μάππα. Δεν είναι θέμα διαχωρισμού, πρέπει να αντιληφθούμε για τι πράμα μιλούμε και αν δεν καταλάβουμε τι σημαίνει η επίσκεψη του Πάπα στον τόπο μας, τότε έχουμε πρόβλημα. Το ΓΣΠ έχει πολλά χρόνια να δοθεί σε συναυλίες, γιατί το καλοκαίρι έχουμε ευρωπαϊκούς αγώνες».

Δειτε Επισης

Σε νέα σύσκεψη την Τρίτη τα προβλήματα για την κάρτα φιλάθλου
Συζητήθηκαν λύσεις για την κάρτα φιλάθλου στη σύσκεψη-Συστάθηκε Επιτροπή που θα καταλήξει στην ιδανικότερη
Εξόφλησε τις φορολογικές τις υποχρεώσεις η ΑΕΛ-«Ιστορικός σταθμός, μηδενικό το υπόλοιπο»
Πάπουτσος: Θα αναγκαζόμαστε να φέρνουμε μόνο ξένους διαιτητές στο τέλος, είμαστε στο παρά πέντε
Αναχωρεί για Πολωνία η αποστολή της Ομόνοιας-Μένει στην Κύπρο ο Ελάντερ, υπέστη μυϊκό τραυματισμό
Θα αναμετρηθεί με Αυστρία και Εσθονία στο Άλφαμεγα τον Νοέμβριο η Εθνική
Ο τρόπος λειτουργείας της κάρτας φιλάθλου στο επίκεντρο συνάντησης ΚΟΑ και ομάδων πρώτης κατηγορίας
Στον Ατρόμητο ο Λεωνίδας Βόκολος
Θλίψη στους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ για το θάνατο του 28χρονου Χαράλαμπου
Από το ισπανικό πρωτάθλημα στο κυπριακό και στην Ομόνοια Αραδίππου