Ψάχνουν λύση για να γίνει εντός του 2021 το ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια

Πονοκέφαλο προκαλεί στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου το ενδεχόμενο να χάσουν το ντέρμπι αιωνίων που διακόπηκε, δύο ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας, οι οποίοι θα ταξιδέψουν για να αγωνιστούν, τον ερχόμενο Ιανουάριο στο Copa Africa.

Πρόκειται για τους Φράνσις Ουζόχο και Αμπτουλάχι Σέχου, οι οποίοι από τις 9 Ιανουαρίου θα βρίσκονται με την εθνική τους ομάδα στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Ως εκ τούτου η ΚΟΠ, θέλοντας να διασφαλίσει ότι δεν θα προκύψει οποιαδήποτε αδικία για οποιαδήποτε από τις δύο ομάδες, από τη στιγμή που οι δύο ποδοσφαιριστές αγωνίζονταν κανονικά στο ντέρμπι, σκέφτεται εναλλακτικές λύσεις.

Μία από αυτές είναι ο αγώνας, που διακόπηκε στο 17ο λεπτό, να συνεχιστεί μία από τις τελευταίες ημέρες του Δεκεμβρίου. Ξεκάθαρη εικόνα για το τι θα συμβεί αναμένεται να υπάρξει μετά από συνεδρία, στην οποία θα παρακαθήσει η ΚΟΠ.

Δειτε Επισης

Αποστολές για Κύπριους διαιτητές σε Ευρωπαϊκούς αγώνες
Προτάθηκε στην Πάφο ο Νταβίντ Λουιζ
Ανακοίνωσε τον Ντε Λούκας η ΕΝΥ Ύψωνα
Επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον για τον Σαρφό η ΕΝΥ Ύψωνα
Στέλνουν τον Ελ Αραμπί στη Ligue 1
Ξεκίνησαν οι εργασίες στο οίκημα του ΑΠΟΕΛ-«Ξέρει πολύ καλά από γκρεμίσματα και ανακαινίσεις η κ. Αντρούλα»
Η τοποθέτηση του ΑΠΟΕΛ για Ελ Αραμπί και επενδυτές-«Δεν κατέρρευσε η συμφωνία, στην Κύπρο ο Αλμέιδα»
Προκύπτει θέμα με Ελ Αραμπί στον ΑΠΟΕΛ-Απουσιάζει από τις προπονήσεις
Παραιτήθηκε από το Μουσείο του ΑΠΟΕΛ ο Μιχαλάκης Ραφαήλ-«Μου έγιναν προειδοποιήσεις, στάλθηκαν μηνύματα»
Επίσημα στη Χάιντουκ Σπλιτ ο Ίβουσιτς-Η ανακοίνωση της Πάφου