Τρίτη, 18 Ιανουαρίου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

ΠΑΕΕΚ και Fonbet μαζί για την αγωνιστική περίοδο 2021 – 2022

  01/12/2021 15:39
ΠΑΕΕΚ και Fonbet μαζί για την αγωνιστική περίοδο 2021 – 2022

ΠΑΕΕΚ και Fonbet μαζί για την αγωνιστική περίοδο 2021 – 2022

  01/12/2021 15:39

H ΠΑΕΕΚ ανακόινωσε σήμερα σε Διάσκεψη Τύπου στο Μακάρειο Στάδιο το νέο της Χορηγό την Στοιχηματική Εταιρεία, Fonbet, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Η στοιχηματική εταιρεία είναι ο κύριος χορηγός στη φανέλα της προσφυγικής ομάδας.

Την ΠΑΕΕΚ εκπροσώπησε ο κύριος Μάριος Βλάχος, πρόεδρος του Σωματείου και αντιπρόεδρος της ποδοσφαιρικής εταιρείας, ενώ την FONBET εκπροσώπησε η Χρύσω Ρέππα Marketing Manager.

​Ο πρόεδρος του σωματείου της ΠΑΕΕΚ Μάριος Βλάχος ανέφερε:

"Ευχαριστούμε την Fonbet για την συνεργασία. Ο στόχος της ΠΑΕΕΚ δεν είναι μόνο αγωνιστικός. Δυστυχώς λίγοι στηρίζουν αυτό το εγχείρημα. Η ΠΑΕΕΚ σε κάθε παιχνίδι παρουσιάζεται μάχιμη. Σημασία έχει η προσπάθεια και θα συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια. ΠΑΕΕΚ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο, έχουμε πάνω από 380 παιδιά στις ακαδημίες μας ενώ έχουμε επιστρέψει και στο μπάσκετ".

H Marketing Manager της Fonbet Xρύσω Ρέππα ανέφερε:

«Βλέπουμε την προσπάθεια της ΠΑΕΕΚ στην κατηγορία, είμαστε δίπλα σας και σας στηρίζουμε. Ελπίζουμε να μείνει η ομάδα στην κατηγορία για πολλά χρόνια. Η FONBET είναι χορηγός σε μεγάλους ποδοσφαιρικούς συλλόγους. Η εταιρεία μας είναι χορηγός της Εθνικής ομάδας της Ρωσίας, μεταξύ άλλων της Ρεάλ Μαδρίτης, της Παρί Σεν Ζερμέν και της ΠΑΕΕΚ. Ευχόμαστε να σηκώσετε την σημαία του Δικεφάλου στην Κερύνεια. Κάθε επιτυχία».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας