O Αΐλτον άνοιξε τον δρόμο της επιστροφής, ο Πρόδρομος διαλέγει και παίρνει

Την επιθυμία του να φορέσει ξανά τη φανέλα γαλαζοκίτρινη φανέλα, εξέφρασε ανοιχτά ο πρώην άσος του ΑΠΟΕΛ, Αΐλτον Αλμέιδα, ο οποίος κάλεσε τον Πρόδρομο Πετρίδης ένα τον θέλει, να επικοινωνήσει μαζί του για να ξεκινήσουν συζητήσεις.

«Έχω πολύ καλή σχέση με όλες τις ομάδες που έπαιξα και είναι μια πιθανότητα πάντα να επιστρέψω. Είμαι 37 ετών, αλλά βλέπω τον εαυτό μου σε πολύ καλή κατάσταση και δεν θεωρώ πως πρέπει να κλείσω την καριέρα μου ακόμη. Έχω δυνάμεις και μπορώ να παίξω ποδόσφαιρο. Δεν είναι μυστικό πως η σχέση μου με τον ΑΠΟΕΛ είναι πολύ ιδιαίτερη. Για εμένα ήταν highlight της καριέρας μου και έφθασα στο πιο ψηλό επίπεδο της καριέρας μου, και ήταν ασφαλώς και το highlight στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ. Αν ο ΑΠΟΕΛ θα ήθελε να επιστρέψω τότε είναι πολύ καλές οι πιθανότητες να επιστρέψω στην Κύπρο και ο ΑΠΟΕΛ, γιατί από την πλευρά μου θα το ήθελα», δήλωσε ο 37χρονος άσος.

Μετά και από αυτή την εξέλιξη ο Βραζιλιάνος επιθετικός ανοίγει τον δρόμο της επιστροφής του στον Αρχάγγελο, ωστόσο το εάν οι γαλαζοκίτρινοι θα προβούν σε μια τέτοια κίνηση αυτό εξαρτάται τόσο από τον Πρόδρομο Πετρίδη, όσο και από τον Σωφρόνη Αυγουστή.

Στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ, υπάρχουν οι επιλογές των Γιόργκι Κβιλιτάια και Άντον Μάγκλιτσα, με τον πρώτο να είναι ο βασικός επιθετικός και τον δεύτερο να ψάχνει ακόμη να βρει τα πατήματα του.

Από εκεί και πέρα, αναμένεται πως στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, οι γαλαζοκίτρινοι θα εξαντλήσουν και τις τέσσερις τους μεταγραφές.

Συνεπώς, το ενδεχόμενο επιστροφής του Αΐλτον Αλμέιδα είναι αρκετά πιθανό και όλα είναι ανοικτά. Πάντως, αν ολοκληρωθεί μια τέτοια μεταγραφή, θα χαροποιήσει ιδιαίτερα τους φίλους του ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι πολλές φορές στο παρελθόν επιθυμούσαν κάποια στιγμή να δουν τον Βραζιλιάνο να φορά ξανά τη γαλαζοκίτρινη φανέλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ηχηρό μήνυμα από Αΐλτον-«Αν ο Πρόδρομος με θέλει, θα επικοινωνήσει μαζί μου...»

Δειτε Επισης

Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς