Σκληρή γλώσσα Ομόνοιας κατά ΚΟΠ-«Ετσιθελικός τρόπος, χωρίς λογική και σεβασμό»

Στους λόγους, για τους οποίους ενοχλήθηκε έντονα η Ομόνοια, μετά την ανακοίνωση της ΚΟΠ, για διεξαγωγή του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, στις 26 Δεκεμβρίου, κλήθηκε να αναφερθεί ο εκπρόσωπος Τύπου των πρασίνων, Ανδρέας Δημητρίου. 

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο υπεύθυνος επικοινωνίας των πρασίνων, τόνισε πως η ΚΟΠ προκαλεί την Ομόνοια και τον κόσμο της, καθώς όρισε τον αγώνα στη μοναδική ημερομηνία που η ομάδα της Λευκωσίας απέρριψε.  

«Η απόφαση της ΚΟΠ προκαλεί την Ομόνοια και τον κόσμο της, αλλά και κάθε αντικειμενικό φίλαθλο. Με ετσιθελικό τρόπο, χωρίς λογική και σεβασμό στην Ομόνοια, τους αθλητές της και όσους αποτελούν το οικοδόμημα, έλαβε αυτή την τραγική απόφαση».

Προσθέτοντας στη συνέχεια πως «αποφάσισε να συνεχιστεί το παιχνίδι τη μοναδική ημερομηνία που απέρριψε η Ομόνοια και δεν εφάρμοσε μια από τις εισηγήσεις που κατέθεσε με επιχειρήματα. Με τους χειρισμούς της μας έκανε να νιώθουμε πως δεν λειτουργούσε ως διοργανώτρια αρχή, αλλά ότι ήθελε να προκαλέσει προβλήματα στην Ομόνοια και να απλώσει χείρα βοηθείας σε άλλες ομάδες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σφοδρά ενοχλημένη η Ομόνοια για την… Βoxing Day-Σκέψεις ακόμη και για νομική οδό

Δειτε Επισης

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές για την 6η αγωνιστική της Β φάσης του πρωταθλήματος
Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου