Πέμπτη, 19 Μαΐου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Πώς απαντά στην Ομόνοια ο ΑΠΟΕΛ-«Πέρυσι κανένας παίκτης μας δεν έκανε διακοπές…»

  03/12/2021 11:55
Πώς απαντά στην Ομόνοια ο ΑΠΟΕΛ-«Πέρυσι κανένας παίκτης μας δεν έκανε διακοπές…»

Πώς απαντά στην Ομόνοια ο ΑΠΟΕΛ-«Πέρυσι κανένας παίκτης μας δεν έκανε διακοπές…»

  03/12/2021 11:55

Την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΠ να ορίσει τη συνέχεια του ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ομόνοιας στις 26 Δεκεμβρίου, αλλά και την έντονη αντίδραση από πλευράς της Ομόνοιας, σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων.   

Σε δηλώσεις του στον Super Sport FM ο Νεκτάριος Πετεβίνος ανέφερε πως «δεν το αποφασίσαμε εμείς, είμαστε διαθέσιμοι για συζήτηση για οποιαδήποτε ημερομηνία διεξαγωγής του ντέρμπι. Πέρσι εμείς δώσαμε οκτώ παιχνίδια σε μικρό χρονικό διάστημα όταν είχαν προκύψει αναβολές λόγω της πανδημίας. Δεν ήταν δική μας επιλογή η 26η Δεκεμβρίου. Κάναμε εισηγήσεις μέσα στη λογική να μην αλλάξουν οι… παράγοντες. Αν το παιχνίδι πήγαινε για τέλη Ιανουαρίου, αρχές Φεβρουαρίου θα μιλούσαμε για άλλα δεδομένα. Πέρσι παίξαμε 27 Δεκεμβρίου. Κανένας παίκτης μας δεν έκανε διακοπές».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «τα εισιτήρια του ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια αντικαταστάθηκαν στο ηλεκτρονικό πορτοφόλι των οπαδών από το εισιτήριο του ΑΠΟΕΛ-Πάφος και ο οπαδός έχει την επιλογή να αλλάξει το εισιτήριο. Μετά τις 15 του Δεκέμβρη όσοι δεν είναι εμβολιασμένοι χάνουν το δικαίωμα με τα νέα μέτρα να πάνε στο ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια, όμως όχι στο ΑΠΟΕΛ-Πάφος. Οπότε δεν ξέρουμε ακόμα ποιοι τα αντικατέστησαν. Θα το μάθουμε τη μέρα του ΑΠΟΕΛ-Πάφος, πόσοι θα αντικαταστήσουν τα εισιτήρια του ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια για το ΑΠΟΕΛ-Πάφος όταν κτυπήσουν το εισιτήριο».

Τέλος, σημείωσε ότι «τη Δευτέρα είχαμε πάρα πολύ κόσμο. Ελπίζω να έχουμε πάρα πολύ κόσμο και στο ΑΠΟΕΛ-Πάφος. Πολλοί υποστήριζαν ότι μόνο στις επιτυχίες έρχεται ο ΑΠΟΕΛίστας όμως φέτος αποδεικνύει ότι είμαστε η ομάδα με τη μεγαλύτερη υποστήριξη στην κερκίδα. Ευχαριστούμε τον κόσμο. Θα έχουμε ακόμα μεγαλύτερη δυναμική στη συνέχεια».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας