Παρασκευή, 12 Αυγούστου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Περίλυπος ο Κετσπάγια μετά την ήττα-«Δεν θέλω να φανεί ότι είναι αδιάφοροι»

  04/12/2021 21:28
Περίλυπος ο Κετσπάγια μετά την ήττα-«Δεν θέλω να φανεί ότι είναι αδιάφοροι»

Περίλυπος ο Κετσπάγια μετά την ήττα-«Δεν θέλω να φανεί ότι είναι αδιάφοροι»

  04/12/2021 21:28

Απόλυτα απογοητευμένος ήταν ο Τιμούρ Κετσπάγια μετά την ήττα από την ΠΑΕΕΚ, στο Αντώνης Παπαδόπουλος. 

Στο αρχικό του σχόλιο, είπε πως «είναι δύσκολο να πεις οτιιδήποτε. Το πρόβλημα που έχουμε από την αρχή της σεζόν, συνεχίζεται. Δεν μας αρκούν δύο γκολ για να κερδίσουμε. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι, γιατί δεν μπορέσαμε όταν ισοφαρίσαμε να σκοράρουμε ξανά, αλλά δεχθήκαμε το τρίτο γκολ. Είναι ατομικά λάθη. Κάποιοι πίστεψαν ότι θα ήταν εύκολο το παιχνίδι, αλλά κανένας αγώνας δεν είναι εύκολος».

Σημείωσε επίσης ότι «εμείς πρέπει να ματώσουμε για βάλουμε γκολ. Υπάρχει απογοήτευση από όλους, αλλά δεν μπορούμε να γυρίσουμε το χρόνο πίσω. Απογοητεύσαμε τον κόσμο, αλλά δεν μπορούμε να διαγράψουμε ότι κάναμε μέχρι σήμερα».

Τόνισε εξάλλου ότι «μας περιμένει ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι όπου διατηρούμε ελπίδες να περάσουμε. Στα ευρωπαϊκά έχουμε πολύ πιο οργανωμένη ομάδα για να πάρουμε το αποτέλεσμα. Θα πάμε εκεί να διεκδικήσουμε την πρόκριση».

Διευκρινίζοντας την απάντησή του περί της διαφοράς που υπάρχει μεταξύ των ευρωπαϊκών και των εγχώριων αγώνων, είπε πως δεν θέλει να φανεί από την απάντησή του ότι οι παίκτες είναι αδιάφοροι στα παιχνίδια του πρωταθλήματος, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι υπάρχει πρόβλημα. 

Κληθείς να σχολιάσει πως μπορεί μια ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα να δέχεται τρία γκολ, επανέλαβε ότι υπάρχει πρόβλημα. «Η ομάδα είναι μέσα στις πρώτες τρεις με τα περισσότερα γκολ που σκοράρει και στις τρεις τελευταίες από τις ομάδες που δέχονται τα περισσότερα γκολ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας