Μετά το μπαμ στο Παπαδόπουλος, έριξε βόμβα για ενδεχόμενη αποχώρηση ο Σεργίδης

Παρά την τεράστια νίκη της ΠΑΕΕΚ επί της Ανόρθωσης, ο προπονητής της ομάδας της Κερύνειας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, είπε αρχικά ότι «θέλαμε να δούμε σαν ομάδα πόσο μπορούμε να βγάλουμε πράγματα του χαρακτήρα μας, απέναντι σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο όπως είναι η Ανόρθωση, ειδικότερα σ’ αυτή την πολύ καυτή έδρα σίγουρα είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοση και το αποτέλεσμα, οι ποδοσφαιριστές έχουν δείξει ότι μπορούν να βγάλουν πράγματα είναι μια μεγάλη στιγμή για την ΠΑΕΕΚ, δεν ξέρω αν και ο πιο αισιόδοξος οπαδός της πίστευε ότι θα κερδίσουμε τον περσινό κυπελλούχο και τον περσινό πρωταθλητή.

Σημείωσε εξάλλου πως «η συνέχεια είναι πάρα πολύ δύσκολη το ξέρουμε όλοι, και πρέπει να είμαστε ρεαλιστές με το τι συμβαίνει. Μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα είχα μία συζήτηση με τον πρόεδρο για το τι μέλλει γενέσθαι με την ομάδα. Τα παιδιά στο αποδυτήρια ξέρουν τις προθέσεις μου όμως αυτό δεν δείχνει να επηρεάζεται από την απόδοσή τους. Θα περιμένω μέχρι τις 22 του Δεκέμβρη, μαζί περιμένουμε και κάποιοι ποδοσφαιριστές, θέλουμε να παλέψουμε να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία, αγωνιζόμαστε με στόχους, αυτό θα γίνει μόνο αν μπορέσει να ενισχυθεί η ομάδα. Υπάρχει μία σχέση ειλικρινής με τον πρόεδρο είμαστε αρκετά χρόνια μαζί. Καταλαβαίνω πως η δυσκολία υπάρχει όμως είναι ανθρωπίνως αδύνατον να μπορέσουμε να συνεχίσουμε για μια τόση μεγάλη περίοδο με τα δεδομένα που έχουμε. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία για την Πέμπτη στην Ανόρθωση είναι άξια πρεσβευτής του κυπριακού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη».

Τέλος, είπε ότι «υπάρχει μεγάλη πίστη στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών και παράλληλα μεγάλη πίστη στο προπονητικό τιμ. Για να μπορέσει κάποιος να δουλέψει για να βγάλει αποτέλεσμα πρέπει να έχει τα εχέγγυα που χρειάζεται αυτή η κατηγορία, έχω δεθεί με το σωματείο αλλά νιώθω ότι δεν μπορώ να δουλεύω άλλο μπορεί να κάνω και κακό με την παραμονή μου. Αυτός είμαι θέλω να συνεχίσω στην ΠΑΕΕΚ εύχομαι να μπορέσει ομάδα να ενισχυθεί, δεν μπορώ να υποσχεθώ παραμονή έχω δώσει πολλά στην ΠΑΕΕΚ αλλά έχω πάρει ακόμα περισσότερα δεν υπάρχει άλλο θέμα αλλά κάθε βδομάδα η ζωή μας γίνεται ακόμα πιο δύσκολη δεν ζητούμενο κάτι τρελό πέρα από τα δεδομένα της ομάδας αντιλαμβανόμαστε όμως οτι τρία άτομα προσπαθούν να τρέξουν την ομάδα στην πρώτη κατηγορία».

Δειτε Επισης

Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου