Ο παίκτης που χάνει ο ΑΠΟΕΛ με την Πάφο-Καθαρά τα νέα τεστ

Με μια σημαντική απουσία θα παραταχθεί ο ΑΠΟΕΛ απέναντι στην Πάφος Fc, στο μεταξύ τους παιχνίδι για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο Γκιόργκι Κβιλιτάια, θα μείνει εκτός αποστολής για τον αγώνα, την ίδια ώρα που ο Σωφρόνης Αυγουστή είδε τους Μάγκλιτσα και Ντε Βινσέντι να προπονούνται κανονικά και να υπολογίζονται για τον αγώνα.

Σημειώνεται ότι επιστρέφουν επίσης οι Εντογκαλά, Νταουσβίλι και Ντανίλο, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμού τους και ως εκ τούτου θα είναι έτοιμοι για τον αγώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Συναγερμός στον ΑΠΟΕΛ-Εντοπίστηκε κρούσμα κορωνοϊού

Υπενθυμίζεται ότι στον ΑΠΟΕΛ εντοπίστηκε κρούσμα κορωνοϊού, από τεστ που υποβλήθηκε η ομάδα, ενώ τα επαναληπτικά τεστ που διενεργήθηκαν μετά τον εντοπισμό κρούσματος ήταν αρνητικά.

Δειτε Επισης

Πρωταθλήτρια Ρουμανίας η Στεάουα Βουκουρεστίου του Ηλία Χαραλάμπους
Αντίδραση για οφειλόμενα-Απείχαν από το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ
«Συμφώνησαν Στεπίνσκι και Widzew Łódź»-Δημοσίευμα στην Πολωνία για τον επιθετικό της Ομόνοιας
Ενημέρωση Απόλλωνα για τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ
Αποχαιρέτησαν τη χρονιά με μια χορταστική αναμέτρηση Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα
Οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές της σεζόν 2024-2025
Επαφές ΓΣΠ με εταιρεία από τη Μ. Ανατολή για κατασκευή επιπλέον κερκίδας με σκέπαστρο
Όλες οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου
Κύπριοι διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια του Β ομίλου
Τέλος από την Ομόνοια ο Ιωακείμ