Τρίτη, 4 Οκτωβρίου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

«Ούτε ο προπονητής, ούτε οι παίκτες μας είναι έξω από το κάδρο»

  06/12/2021 10:55
«Ούτε ο προπονητής, ούτε οι παίκτες μας είναι έξω από το κάδρο»

«Ούτε ο προπονητής, ούτε οι παίκτες μας είναι έξω από το κάδρο»

  06/12/2021 10:55

Για την ήττα από την ΠΑΕΕΚ μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου, τονίζοντας ότι για την όλη κατάσταση στην ομάδα, ούτε ο προπονητής, ούτε οι παίκτες είναι έξω από το κάδρο.

Σε δηλώσεις του στον Super Sport FM, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας της Αμμοχώστου ανέφερε ότι «ήταν από εκείνα τα απογεύματα που τελειώνει το παιχνίδι, κάθεσαι σε μια καρέκλα και ψάχνεις να δεις τι έγινε. Ότι έκανε στον στόχο η ΠΑΕΕΚ, έγραφε. Ήταν μια οδυνηρή ήττα, που μας αναγκάζει να σκεφτόμαστε άλλα πράγματα στη βαθμολογία και όχι αυτά που πιστεύαμε στην αρχή και με τις μετεγγραφές που έγιναν το καλοκαίρι. Φέραμε ποδοσφαιριστές με κριτήριο την εμπειρία και τις παραστάσεις πρωταθλητισμού. Όταν αρχίσαμε και με την πορεία μας στην Ευρώπη, αντιληφθήκαμε ότι πετύχαμε. Μέσα σε στιγμές του πρωταθλήματος αντιληφθήκαμε αυτή την ποιότητα. Ωστόσο, αυτή η άρνηση της ήττας εμφανίζεται αραιά και που, και μας λείπει και υπάρχουν πολλοί τρόποι να το διορθώσεις. Δεν είναι ζήτημα ποιότητας, αλλά του γιατί αυτή η συγκέντρωση που βλέπουμε σε ορισμένα παιχνίδια δεν την βλέπουμε σε όλα. Δεν μπορώ εγώ να δώσω την εξήγηση, αλλά αυτό το φαινόμενο πρέπει να εκλείψει… χθες. Ανεξαρτήτως αντιπάλου».

Για τις ευθύνες και για τη συνέχεια σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, ο Δημήτρης Χριστοφόρου είπε πως «σε μια ομάδα, όταν κάτι δεν πάει καλά, οι ευθύνες δεν ανήκουν μόνο σε ένα άτομο. Όπως το ίδιο ισχύει και στις επιτυχίες. Είναι για όλους. Ούτε ο προπονητής μας είναι έξω από το κάδρο, ούτε οι παίκτες. Τώρα πως γίνεται μετά μια τέτοια ήττα από την ΠΑΕΕΚ να συζητάμε πρόκριση στην επόμενη φάση του Conference League, δεν μπορώ να το εξηγήσω. Αλλά κανείς δεν μπορεί να μειώσει την προσπάθεια και αν θα τα καταφέρουμε. Από την ερχόμενη Δευτέρα πρέπει να έρθουν νίκες. Πρέπει να πάμε στο Βελιγράδι να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε ότι μας αναλογεί και να έρθουμε πίσω και να βλέπουμε μόνο νίκες».

Τέλος, όσον αφορά την ανακοίνωση των οπαδών ανέφερε ότι «οι οργανωμένοι μας εξέδωσαν μια ανακοίνωση στο κλίμα που νιώθουμε όλοι. Δεν μπορώ εγώ να τα βάλω με τον κόσμο, γιατί δώσαμε δικαιώματα με αυτό που συνέβη το Σάββατο».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας