Πέμπτη, 30 Ιουνίου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Απασφάλισε ο ΑΠΟΕΛ... Η βιαιοπραγία, η οπλοφορία και το «θέλω να πεθάνει...»

  06/12/2021 13:23
Απασφάλισε ο ΑΠΟΕΛ... Η βιαιοπραγία, η οπλοφορία και το «θέλω να πεθάνει...»

Απασφάλισε ο ΑΠΟΕΛ... Η βιαιοπραγία, η οπλοφορία και το «θέλω να πεθάνει...»

  06/12/2021 13:23

Βγαίνει μπροστά και παίρνει θέση, αναφορικά με την καταγγελία του ποδοσφαιριστή της Πάφου, Τζέισον Πάντσεον, ο οποίος με το πέρας της αναμέτρησης στο ΓΣΠ, κατήγγειλε ρατσιστική επίθεση.

Όπως αναφέρουν οι γαλαζοκίτρινοι «ως ΑΠΟΕΛ αναφέραμε από την πρώτη στιγμή ότι αν υπήρξε οποιοδήποτε μεμονωμένο επεισόδιο χυδαιότητας από οπαδό προς οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή της φιλοξενούμενης ομάδας, το καταδικάζουμε. Καταδικάζουμε όμως ταυτόχρονα την υποκρισία από πλευράς του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή της Pafos FC να κάνει ‘’μαθήματα ηθικής’’, αναφέροντας ότι μετά από 500 αγώνες ως ποδοσφαιριστής σοκαρίστηκε από το γεγονός ότι ενδεχομένως ένας ηλίθιος-όπως ο ίδιος υποστηρίζει- στις κερκίδες να τον έβρισε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Κατήγγειλε ρατσιστική επίθεση ο Πάντσεον-Πώς τοποθετείται ο ΑΠΟΕΛ

Στη συνέχεια ο ΑΠΟΕΛ, τονίζει ότι «αναμένουνε να αποδειχθούν οι ισχυρισμοί του, με την εφαρμογή της αναγνώρισης του οπαδού, μέσω της κάρτας φιλάθλου.  Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής δεν ενοχλήθηκε βεβαίως ηθικά όταν συνελήφθη το 2018 για βιαιοπραγία, κτύπημα με ζώνη στο κεφάλι και οπλοφορία. Και για αυτό καταδικάστηκε από δικαστήριο.

Ο ίδιος ποδοσφαιριστής τιμωρήθηκε από την αγγλική ομοσπονδία με £15,000 επειδή «acted in a manner which was improper and/or used abusive and/or insulting words». Αυτό το άτομο, δεν θα επιτρέψουμε να μας κάνει τον δάσκαλο ηθικής».

Την ίδια ώρα, όσον αφορά την παρέμβαση της Ομόνοιας, η οποία καταδίκασε το περιστατικό, αναφέρει ότι «έτρεξε να συμπαρασταθεί σε άτομο που συνελήφθη για βιαιοπραγία, οπλοφορία και ανάρμοστη λεκτική συμπεριφορά και καταδικάστηκε και στις δυο περιπτώσεις, ας βιαστεί τώρα να βγάλει ανακοίνωση για να καταδικάσει το παράδειγμα ηθικής στο οποίο συμπαρίσταται. Βεβαίως η ευαισθησία της Ομόνοιας ξεκινά και σταματά στην περίπτωση Παντσέον. Όταν ολόκληρη η κερκίδα της στον πρόσφατο διακοπέν αγώνα με την ομάδα μας, φώναζε στην ολότητα της, ‘’θέλω να πεθάνει όποιος είναι ΑΠΟΕΛ’’ η επίσημη Ομόνοια όχι μόνο δεν ενοχλήθηκε αλλά σφύριζε αδιάφορα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Παρέμβαση Ομόνοιας για την καταγγελία του Πάντσεον-«Είναι ευθύνη όλων μας»

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας