Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Αποκάλυψε τη συζήτηση με ένα Απολλωνίστα ο Τσόρνιγκερ-Το μήνυμα με υπονοούμενα

  06/12/2021 21:27
Αποκάλυψε τη συζήτηση με ένα Απολλωνίστα ο Τσόρνιγκερ-Το μήνυμα με υπονοούμενα

Αποκάλυψε τη συζήτηση με ένα Απολλωνίστα ο Τσόρνιγκερ-Το μήνυμα με υπονοούμενα

  06/12/2021 21:27

Ικανοποιημένος από τη δύσκολη εκτός έδρας νίκη που πέτυχε η ομάδα του κόντρα στον Εθνικό, παρουσιάστηκε ο προπονητής του Απόλλωνα, Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ.

«Ένας πολύ δύσκολος αγώνας και για τον αντίπαλο για και τις συνθήκες που είχαμε με τις πολλές απουσίες. Πολύ κάλος ο αγωνιστικός χώρος. Πάλεψαν οι ποδοσφαιριστές μου μπορούσαμε μα παίξουμε καλύτερα πιο γρήγορα, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο τα πήγαμε καλύτερα. Θεωρώ πως δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να δημιουργήσει κάποια κλασική ευκαιρία. Ο Ουέλινγκτον και ο Γιοβάνοβιτς τα πήγαν πολύ καλά, στο πρώτο ημίχρονο που δεν τα πήγαμε πολύ καλά, ελέγξαμε τον αγώνα. Και κάτι τελευταίο που θέλω να τονίσω σήμερα. Κάθε παίκτης αυτής τη ομάδας που φοράει αυτή τη φανέλα αξίζει την αγάπη των οπαδών.

Πριν δυο ημέρες ένας οπαδός με ρώτησε ποιοι θα αγωνιστούν, ήταν ξεκάθαρο ποιοι θα ήταν λόγω των απουσιών και έκανε συγκεκριμένα σχόλια για συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Μπράβο στην ομάδα μπράβο στους οπαδούς που για τρίτη συνεχόμενη Δεύτερα ήρθαν και μας στήριξαν.

Ήταν ιδιαίτερο παιχνίδι, ήρθαμε εδώ με πολλές απουσίες, σίγουρα δεν ήταν η καλύτερη μας νίκη. Δεν είμαι ευχαριστημένος από πολλά πράγματα σήμερα. Από εκεί και πέρα, όλοι μπορούν να χάσουν από τους πάντες και στόχος μας είναι να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Μπορούμε να παίζουμε και καλύτερο ποδόσφαιρο. Οι δύσκολες νίκες πολλές φορές δίνουν ώθηση για τη συνέχεια, παρά οι εύκολες νίκες».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας