Το αντίο του Κέρκεζ στην ΑΕΛ-«Για μένα η ΑΕΛ θα είναι πάντα ιδιαίτερος σύλλογος»

Το δικό του αντίο στην ομάδα της καρδιάς του, ΑΕΛ, έστειλε ο Ντούσαν Κέρκεζ, μετά την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Λεμεσού.

Σε ανάρτησή του στο Instagram, ο Ντούσαν Κέρκεζ έγραψε, «μετά από έντεκα χρόνια και μερικούς μήνες, νιώθω περηφάνια, περηφάνια και μόνο περηφάνια!!! Αυτό είναι πραγματικά το πώς νιώθω. Δεν είναι σύνηθες και δεν συμβαίνει σε πολλούς ανθρώπους να περάσουν αυτή την εμπειρία. Από ξένος παίκτης, μέχρι αρχηγός και μετά προπονητής στον ίδιο μεγάλο σύλλογο όπως η ΑΕΛ, είναι μια ευλογία που θα αγαπώ για όλη μου τη ζωή».

Σημειώνει ότι «θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο για την ευκαιρία που μου έδωσε, την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη. Ευχαριστώ πρόεδρε για όλα, για άλλη μια φορά. Προχωρώντας, θέλω να ευχαριστήσω τους διευθυντές, τους ανθρώπους από τα γραφεία, τον διευθυντή της ομάδας, το ιατρικό επιτελείο, το προσωπικό από το προπονητικό κέντρο, το προπονητικό επιτελείο και τους παίκτες. Σας ευχαριστώ για τις μακροχρόνιες αναμνήσεις».

Όπως τονίζει, «για μένα και την οικογένειά μου η ΑΕΛ θα είναι πάντα ένας ιδιαίτερος σύλλογος. Είναι ξεχωριστός από πολλές απόψεις, λόγω των οπαδών και ιδιαίτερα του ΣΥΦΑΕΛ, ήσασταν όλοι εκεί και είμαι πάντα ευγνώμων για την υποστήριξή σας. Δεν μπορώ να ξεχάσω τους βετεράνους που εκπροσωπούν την ιστορία αυτού του συλλόγου, σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας».

Τέλος αναφέρει ότι «είναι πραγματικά δύσκολο να περιγράψω πώς νιώθω και δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχουν λόγια για να το κάνω. Ωστόσο, είμαι σίγουρος για ένα πράγμα… Ήταν τιμή μου να είμαι μέλος της ΑΕΛ. Τις καλύτερες ευχές σε όλους…

Με εκτίμηση Ντούσαν Κέρκεζ».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dusan Kerkez (@kerkez.dusan)

Δειτε Επισης

Σα Πίντο: Είμαι ήσυχος, ευγενικός αλλά δεν πρέπει να μου φερθείς άσχημα, όπως έγινε με την Ανόρθωση
Σε ρυθμούς προετοιμασίας η Εθνική Futsal
Η καυτή σφυρίχτρα στο ντέρμπι κορυφής στην Αρένα-Όλοι ορισμοί
Η χωρητικότητα του νέου γηπέδου του ΑΠΟΕΛ, το κόστος και ο χρόνος παράδοσής του
Δάκρυσε ο επενδυτής για το νέο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-«Το όνειρο πρέπει να είναι πιο μεγάλο»
Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε