Τρίτη, 18 Ιανουαρίου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

«Τρία-τέσσερα άτομα κάθισαν σε γραφείο και διαπραγματεύονταν διάφορα πράγματα»

  08/12/2021 11:46
«Τρία-τέσσερα άτομα κάθισαν σε γραφείο και διαπραγματεύονταν διάφορα πράγματα»

«Τρία-τέσσερα άτομα κάθισαν σε γραφείο και διαπραγματεύονταν διάφορα πράγματα»

  08/12/2021 11:46

Για την προσπάθεια για αλλαγή της ημερομηνίας που ορίστηκε για συνέχιση του ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια, μίλησε ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης.

Σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM ανέφερε πως «κάνουμε μια τελευταία προσπάθεια. Σε λίγη ώρα θα παραθέσουμε τα στοιχεία και τον λόγο που κάνουμε αυτή την προσπάθεια. Μας ενόχλησε και μας ενοχλεί ότι τον τελευταίο καιρό λαμβάνονται μονομερείς αποφάσεις που αφορούν άμεσα τους ποδοσφαιριστές, χωρίς διαβούλευση, που δημιουργούν αυτά τα προβλήματα. Είναι απόδειξη της κακής διακυβέρνησης και λειτουργίας στον χώρο του αθλητισμού, που γίνεται από μέρους της ΚΟΠ τον τελευταίο καιρό».

Για τους λόγους της απόφασης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΠ πρόσθεσε ότι «δεν γνωρίζω με ποιους έγινε η διαβούλευση και ποιοι πήραν την απόφαση. Το ελάχιστο που είχαν να κάνουν ήταν να ενημερώσουν τον Σύνδεσμο. Στις 26 υπήρχε προγραμματισμένη διακοπή, που υπάρχει για σημαντικούς λόγους. Τρία-τέσσερα άτομα κάθισαν σε ένα γραφείο και διαπραγματεύονταν διάφορα πράγματα για δικούς τους λόγους. Μας λυπεί αφάνταστα».

Για το ότι οι ποδοσφαιριστές δεν είχαν ενημερωθεί είπε πως «υπήρχε μηδενικός σεβασμός προς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν φέτος στην Ευρώπη. Όφειλαν να ακούσουν τις εισηγήσεις τους, είναι οι πρώτοι που επηρεάζονται από αυτό το πρόβλημα. Η λύση ήταν πολύ απλή, αλλά κάποιοι ήθελαν να μπουν σε παζάρια και διαπραγματεύσεις για δικούς τους λόγους».

Για το κατά πόσον υπήρξε ενημέρωση από την ΚΟΠ, ο Σπύρος Νεοφυτίδης δήλωσε ότι «η ΚΟΠ επίσημα εδώ και καιρό προτιμά να ακολουθεί μια στρατηγική με το να αγνοεί τις επιστολές του Συνδέσμου για σοβαρά θέματα, όπως είναι και αυτό που θα προκύψει με την Επιτροπή Επίλυσης Διαφορών. Θα μα πάρει πολλά χρόνια πίσω και θα γίνουμε ρεζίλι διεθνώς. Γνωρίζουμε ότι η ΚΟΠ αποτάθηκε στον Δικηγορικό Σύλλογο για να ορίσει τα δύο μέλη που ορίζει ο ΠΑΣΠ. Θέλαμε να διασφαλίσουμε ότι θα λειτουργεί ανεξάρτητα και όχι με παρεμβάσεις όπως γίνεται με την Επιτροπή Διαιτησίας. Γίναμε ρεζίλι από την Ομοσπονδία της Ολλανδίας που μας χαρακτήρισε κακό παράδειγμα. Είπε ότι ένα κακό παράδειγμα διακυβέρνησης είναι η Επιτροπή Διαιτησίας στην Κύπρο, φαίνεται ότι υπάρχουν παρεμβάσεις».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας