Μπάχαλο με τον ΓΣΟ-Αποφάσισε κεκλεισμένων για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες

Την απόφαση οι αγώνες στο Τσίρειο να γίνονται κεκλεισμένων των θυρών, ανακοίνωσε ο ΓΣΟ, μετά την ακύρωση του συμβολαίου από την παγκυπριακή ασφαλιστική.

Όπως ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε ο ΓΣΟ, «ζητήσαμε από την Παγκυπριακή να μας πει τους λόγους της ακύρωσης του συμβολαίου. Γίνεται σαμποτάζ εναντίον του ΓΣΟ και του Τσιρείου, ώστε να μην γίνει η αναβάθμιση του σταδίου».

Σημειώνει πως «μετά την απόφαση της Παγκυπριακής αποταθήκαμε σε 5-6 εταιρείες οι οποίες είτε δεν απάντησαν είτε απάντησαν αρνητικά. Κανένα αίτημα για αποζημιώσεις δεν έχει σημειωθεί τα τελευταία πέντε χρόνια. Αποφασίσαμε ομόφωνα να αναστείλουμε όλες τις ποδοσφαιρικές δραστηριότητες στο Τσίρειο».

Κληθείς να διευκρινίσει κατά πόσον θα γίνουν ξανά αγώνες στο Τσίρειο, είπαν ότι «μπορεί να γίνει νοούμενου ότι δεν θα έχει φιλάθλους. Είναι άνισος ανταγωνισμός εναντίον των ομάδων. Αποταθήκαμε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με επιστολή που κοινοποιήσαμε στον ΚΟΑ, στην ΚΟΠ και στα τρία σωματεία. Δεν μας απάντησε ακόμα ο ΠτΔ. Από το 2014 έχει εγκριθεί η αναβάθμιση των κερκίδων και του στεγάστρου. Μάλιστα το 2019 ο ΠτΔ δήλωσε ότι και να συμβαίνει, δύο έργα που θα γίνουν είναι το αστεροσκοπείο Τροόδους και η αναβάθμιση του Τσιρείου».

Τόνισαν εξάλλου ότι «για εμάς είναι αμάρτημα να χαλάσει η μία κερκίδα από τις δύο. Είναι η ιστορία της Λεμεσού. Δεν μπορούμε σε μια νύχτα να αλλάξει η μία κερκίδα. Να μας πουν που θα πάνε οι εγκαταστάσεις που είναι κάτω από κάθε κερκίδα».

Τέλος, για το κατά πόσον το ΑΕΛ-Ομόνοια και το Άρης-Ολυμπιακός έγιναν χωρίς ασφαλιστική κάλυψη, ανέφεραν πως «μας έδωσε ένα μήνα παράταση. Κατά τη νομική μας άποψη ολοκληρωνόταν 11 Δεκεμβρίου, δηλαδή το ερχόμενο Σάββατο, η ασφαλιστική μας κάλυψη. Πήραμε επιστολή από την Αστυνομία στις 21 Νοεμβρίου και ζητούσαν σε τρεις μέρες να διορθωθούν 13 κάμερες του κλειστού κυκλώματος και εμείς τρέχαμε από την ίδια στιγμή. Τα τρία σωματεία έστειλαν κοινή επιστολή για το θέμα και επιφυλάσσονται των νόμιμων δικαιωμάτων τους. Σήμερα το πρωί δέχτηκα τηλεφώνημα από το Προεδρικό. Γίνεται μία προσπάθεια με τον ΚΟΑ για επίλυση του θέματος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Σαμποτάζ εναντίον του γηπέδου, για να μην γίνουν τα έργα που απαιτούνται»

Η απάντηση της ασφαλιστικής

Σημειώνεται ότι μετά τις καταγγελίες του προέδρου του ΓΣΟ, η Παγκυπριακή Ασφαλιστική, τοποθετήθηκε για τα όσα της καταλογίζονται. 

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «η Παγκυπριακή ειδοποίησε έγκαιρα, μέσω του συνεργάτη διαμεσολαβητή την πρόθεσή της για ακύρωση του συμβολαίου πριν από την αποστολή της επιστολής ακύρωσης. Σύμφωνα με τους όρους που προνοεί το συμβόλαιο στις 25/10/2021 στάλθηκε συστημένη επιστολή ακύρωσης. Παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιο προνοεί προειδοποίηση 7 ημερών, δόθηκε προειδοποίηση 30 ημερών η οποία έδινε αρκετό χρονικό περιθώριο για διευθέτηση ασφαλιστικής κάλυψης με άλλη ασφαλιστική εταιρεία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σε αναμμένα κάρβουνα Απόλλωνας, ΑΕΛ και Άρης για το Τσίρειο

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Αποκαλύψεις Τάνκοβιτς για τη φοβερή γκολάρα που έστειλε την Πάφο στον τελικό
Σόκαρε τον Απόλλωνα σε νεκρό χρόνο η Πάφος και πέταξε για τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία της
BINTEO: Το πέναλτι που κέρδισε μέσω VAR ο Απόλλωνας και το γκολ που έφερε την έκρηξη στις κερκίδες
Το respect του Σπιλέφσκι στους Ομονοιάτες-«Όποτε φώναζε ο κόσμος της Ομόνοιας σηκωνόταν η τρίχα μου»
BINTEO: Με σβηστές μηχανές πήρε την πρόκριση στο τελικό η Ομόνοια και πάει να γράψει ιστορία
BINTEO: Το εντυπωσιακό κορεό που έφτιαξαν οι οπαδοί του Απόλλωνα στο ασφυκτικά γεμάτο Άλφαμεγα
BINTEO: Η τεράστια χαμένη ευκαιρία του Κακουλλή που τους πέρασε όλους στο ΓΣΠ
Οι ενδεκάδες Απόλλωνα και Πάφου στο κατάμεστο Άλφαμεγα
Αλυσιδωτές εξελίξεις στην Ανόρθωση-Παραιτήθηκε σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο
Οι ενδεκάδες Ομόνοιας και Άρη στον επαναληπτικό Κυπέλλου στο ΓΣΠ