«Νιώσαμε ικανοποίηση υπάρχει Θεία Δίκη, το ποδόσφαιρο δεν είναι όπως τον ιππόδρομο»

Ικανοποιημένοι από τη νίκη επί της Ομόνοιας είναι στο στρατόπεδο της Δόξας, με τον Κώστα Χριστοδούλου να μένει ευχαριστημένος από το πάθος των παικτών του στο γήπεδο. 

Μιλώντας στον Super Sport FM ανέφερε πως «σε αυτούς που πιστεύουν στο Θεό, υπάρχει Θεία Δίκη. Νιώσαμε μια ικανοποίηση εκτός από τη βαθμολογική ανάσα. Μας έπνιγε το δίκαιο από την πρώτη αγωνιστική, όμως είναι μια νίκη. Δεν πανικοβαλλόμαστε και ο Κώστας Καραβίδας ξέρει τους δρόμους απ’ έξω να οδηγήσει την ομάδα στην Περιστερώνα».

Προσθέτοντας ότι «όταν δεν μπορείς να επιτεθείς καλύτερα να αμυνθείς. Το σύστημα που επέλεξε ο Ηλίας Χαραλάμπους ήταν αυτό και είχε αποτέλεσμα. Είμαι ευχαριστημένος από το πάθος που έβγαλαν οι παίκτες, τους είχα ζητήσει από πριν να παίξουν όπως θέλουμε να βλέπουμε τη Δόξα και δεν με ένοιαζε το αποτέλεσμα. Τελικά ήρθε και η νίκη. Στον πρώτο γύρο βάλαμε τέσσερα γκολ και χάσαμε 2-1».

Για την πρόβλεψή του για το φετινό πρωτάθλημα, ο Κώστας Χριστοδούλου είπε ότι «το ποδόσφαιρο δεν είναι όπως τον ιππόδρομο. Μπορεί να πεταχτεί πρώτο ένα άλλο και να έρθει τελευταίο. Δεν θα κάνω προγνωστικά, υπάρχουν φιλίες υπάρχουν και έχθρες. Βλέπω τον Απόλλωνα, την ΑΕΚ, τον Άρη και την Ομόνοια να παλεύουν για τον τίτλο».

Σε ερώτηση για την αποχώρηση του Λαφράνς, είπε «πήρε τις ευκαιρίες του, περιμέναμε να ανέβει και πήγε ως εκεί που δεν πήγαινε άλλο. Ήταν δική μου απόφαση όχι του Ηλία Χαραλάμπους».  

Δειτε Επισης

Νίκη Ανόρθωσης και ισοπαλία Άρη-Απόλλωνα-Τρεις αναμετρήσεις σήμερα
Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»