Είδε... μισογεμάτο το ποτήρι ο Κετσπάγια-Τι είπε για τις μεταγραφές

Χαρούμενος για την νίκη, αλλά όχι και για την εμφάνιση, παρουσιάστηκε ο προπονητής της Ανόρθωσης, Τιμούρ Κετσπάγια, στη διάσκεψη Τύπου μετά τον αγώνα με την ΠΑΕΕΚ.

Όπως ανέφερε αρχικά, «κερδίσαμε ένα παιχνίδι, αλλά δεν ήταν καθόλου εύκολο. Είχε ευκαιρίες ο αντίπαλος, αλλά πιστεύω ότι δίκαια νικήσαμε».

Σε σχέση με την τρίτη συνεχόμενη νίκη, είπε πως, «είναι σημαντικό που νικήσαμε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, χωρίς να δεχθούμε γκολ. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Είχαμε τρεις στόχους από την αρχή, πετύχαμε τον πρώτο και έχουμε άλλους δύο μέχρι το τέλος της χρονιάς».

Όσον αφορά τις μεταγραφές, είπε πως, «αν είναι να φέρουμε παίκτες θα τους φέρουμε, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι να φέρουμε παίκτες καλύτερους απ’ αυτούς που έχουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Απόλυτα ικανοποιημένος δηλώνει ο Μάντζιος από την απόδοση της Εθνικής Κύπρου
Πετρίδης για επαφές με επενδυτές: Οι συζητήσεις με τους Αμερικανούς δεν έχουν ναυαγήσει
Απαντά στη Βασιλείου ο Κρις Τριανταφυλλίδης για το οίκημα του ΑΠΟΕΛ-«Ατυχέστατη αρνητική παρένθεση»
Ισόπαλο το φιλικό παιχνίδι για την Εθνική Κύπρου
Εκτός έδρας φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων
Μεταγραφικός «πυρετός» στην Ανόρθωση-Ανακοίνωση και Τάντι
H ενδεκάδα της Εθνικής για το παιχνίδι με την Βουλγαρία
Στην Ζρίνσκι και επίσημα Σούσιτς
Πάνε Ολλανδία οι κυπελλούχοι-Μετρούν αντίστροφα για τη νέα σεζόν
Έκλεισε και Κατελάρη η Ανόρθωση-Η διάρκεια του συμβολαίου του