Το ΑΚΕΛ, το αστικό... ΑΠΟΕΛ και ο Εντογκαλά-Η αναφορά Βέλγων στο ντέρμπι αιωνίων

Το ντέρμπι αιωνίων, μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας, το οποίο κέρδισαν οι γαλαζοκίτρινοι με σκορ 4-2, τράβηξε την προσοχή της βελγικής σελίδας, walfoot.be, η οποία αναφέρεται στις πολιτικές διαφορές των δύο ομάδων.

Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, γίνεται επίσης αναφορά και στον Ντιμερσί Εντογκαλά, που αγωνίστηκε στο παρελθόν στο Βέλγιο.

Όπως αναφέρει «ο Ντιεμερσί Ντονγκαλά και ο ΑΠΟΕΛ κέρδισαν το ντέρμπι της Λευκωσίας. Είναι ένα καυτό, αλλά και πολιτικό το ντέρμπι της Λευκωσίας. Το 80% των οπαδών της Ομόνοιας δηλώνουν ότι συνδέονται με το ΑΚΕΛ, το ΚΚ Κύπρου, ενώ το ΑΠΟΕΛ θεωρείται το κλαμπ της αστικής τάξης».

Σημειώνεται επίσης πως είναι, «ένα καυτό ντέρμπι το οποίο κέρδισε ο Ντιμερσί Εντονγκαλά και η ομάδα του με σκορ 4-2. Ο πρώην παίκτης της Γκενκ και της Σταντάρ Λιέγης πραγματοποίησε μεγάλη εμφάνιση έχοντας συμμετοχή σε τρία γκολ. Να σημειωθεί ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής της Γάνδης, Γκιόργκι Κβιλιτάια πέτυχε το τρίτο γκολ των νικητών.

Χάρη σε αυτή την επιτυχία κόντρα στην αντίπαλό του, το ΑΠΟΕΛ ανέβηκε στην έκτη θέση της βαθμολογίας και κυρίως επέστρεψε στη νίκη μετά από συνεχόμενες ισοπαλίες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές για την 6η αγωνιστική της Β φάσης του πρωταθλήματος
Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου