Δεύτερη αναβολή αγώνα σε λίγες ώρες λόγω covid-Πώς διαμορφώθηκε η αγωνιστική

Η έξαρση που παρατηρείται στα κρούσματα, τις τελευταίες ημέρες, δεν άφησε ανεπηρέαστο το ποδόσφαιρο, αφού η μία ομάδα μετά την άλλη, ανακοινώνει θετικά περιστατικά. Λόγω των αυξανόμενων περιστατικών, η ΚΟΠ ανακοίνωσε την αναβολή στο παιχνίδι Ανόρθωση-Άρης, λίγη ώρα την αναβολή του παιχνιδιού Ολυμπιακός-ΑΕΚ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο προγραμματισμένος αγώνας της 15ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta μεταξύ των ομάδων της Ανόρθωσης και του Άρη, ημερομηνίας 4 Ιανουαρίου 2022, μετά από αίτημα του Άρη για αναβολή του αγώνα, αναβάλλεται λόγω του γεγονότος ότι έχουν βρεθεί  τέσσερα κρούσματα Covid-19 από τον κατάλογο Α στην ομάδα του.

Ο αγώνας ορίστηκε να διεξαχθεί την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 19:00.

Σημειώνεται ότι στον αγώνα αυτό, δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι ποδοσφαιριστές που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής την ημέρα που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί ο αγώνας.

Υπενθυμίζεται ότι η ΚΟΠ ανακοίνωσε πως ο και προγραμματισμένος αγώνας της 15ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta μεταξύ των ομάδων του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, ημερομηνίας 4 Ιανουαρίου 2022, μετά από αίτημα της ΑΕΚ για αναβολή του αγώνα, αναβάλλεται λόγω του γεγονότος ότι έχουν βρεθεί  τέσσερα κρούσματα Covid-19 από τον κατάλογο Α στην ομάδα της. Ο αγώνας ορίστηκε να διεξαχθεί την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 17:00.

Σημειώνεται ότι στον αγώνα αυτό, δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι ποδοσφαιριστές που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής την ημέρα που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί ο αγώνας. 

Πώς διαμορφώθηκε το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής

Δευτέρα 03/01/2022

17:00 Εθνικός–Δόξα

19:00 Απόλλων–ΑΕΛ

Tετάρτη 05/01/2022

17:00 Πάφος–Oμόνοια

19:00 ΠΑΕΕΚ–ΑΠΟΕΛ

Σημειώνεται πως, με τα υφιστάμενα δεδομένα με τα κρούσματα στις ομάδες δεν προκύπτει άλλη αναβολή, ωστόσο το ενδεχόμενο να αυξηθούν οι θετικοί παίκτες τις επόμενες ώρες ή μέρες και να φτάσουν και άλλες ομάδες τα τέσσερα περιστατικά Καταλόγου Α’ σε διάστημα μιας βδομάδας από τον αγώνα, είναι ορατό.

Παράλληλα, μέχρι στιγμής, έχουν εντοπιστεί συνολικά 44 περιστατικά σε ένδεκα ομάδες, κάτι το οποίο προκαλεί μεγάλο προβληματισμό στην ΚΟΠ.

Στην ΑΕΚ και στον Ολυμπιακό εντοπίστηκαν έξι κρούσματα, σε ΑΠΟΕΛ, Δόξα, ΠΑΕΕΚ και Άρη πέντε, σε Ανόρθωση, Απόλλωνα, ΑΕΛ, δύο στον Εθνικό και ένα στην Πάφο.

Δειτε Επισης

Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου
ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Μια ντουζίνα γκολ στο Καρμιώτισσα-Οθέλλος
Το ΔΣ της Apollon Ladies ζητά παραίτηση του εκπροσώπου του σωματείου στην ΚΟΠ
Η θέση της Πάφου για το αίτημα στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού-«Κάθε ομάδα θα το έκανε»
Σπιλέφσκι: Στην Κύπρο μόλις ανοίξω το στόμα μου, μπαμ κόκκινη