Φτιάχνει ομάδα από τον... ʼρη για να χτυπήσει τον τίτλο-Νέα μεταγραφή στα σκαριά

Ο Άρης είναι η ομάδα που έκλεψε την παράσταση μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και δικαίως βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή, εκεί όπου κατοικοεδρεύει ο Απόλλωνας. 

Η ομάδα της Λεμεσού, έδειξε ότι δεν είναι μια ομάδα πυροτέχνημα, αλλά με την έλευση του νέου επενδυτή, το περασμένο καλοκαίρι και τις μεταγραφές που έγιναν, στοχεύει πολύ ψηλά τη φετινή χρονιά.

Η βαθμολογική θέση της ομάδας της Λεμεσού, άνοιξε την όρεξη στον κόσμο, στο τεχνικό επιτελείο, αλλά κυρίως στον πρόεδρο της ομάδας της Λεμεσού, ο οποίος από την πρώτη κιόλας μεταγραφή της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, τον Φρανζ Μπρόοσον, έδειξε ότι δεν αστιεύεται. 

Ο Μπρόοσον, είναι ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε μέχρι το Δεκέμβριο στην πρωταθλήτρια Σουηδίας, Μάλμε, ενώ είχε γεμάτη σεζόν και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μάλιστα, ο 28χρονος αγωνίστηκε και δύο φορές με το εθνόσημο της χώρας του, στο παρελθόν.

Πάντως, η ομάδα της Λεμεσού, έχει στα σκαριά άλλη μία μεταγραφική βόμβα, που θα ταράξει τα νερά. Πρόκειται για τον επιθετικό της πρωταθλήτριας Ρουμανίας, Κλουζ, Ρούναρ Σιγκουριόνσον, για τον οποίο όπως αναφέρουν μέσα ενημέρωσης της χώρας, ο Άρης κατέθεσε πρόταση. 

Ο Σιγουριόνσον, είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του πρωταθλήματος, καθώς λαμβάνει 450 χιλιάδες ευρώ ετησίως, με τη διοίκηση να σκέφτεται αναπροσαρμογή του συμβολαίου του. Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο ποδοσφαιριστής δεν φαίνεται ευχαριστημένος και έχει τάσεις φυγής από την Κλουζ.  Κάπου εδώ μπαίνει στην εξίσωση ο Άρης, ο οποίος θέλει να τον κάνει δικό του.

Σημειώνεται ότι 31χρονος Ισλανδός, έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Αστάνα, Γκρασχόπερς, Σεντ Γκάλεν, Σούντσβαλ, Βαλούρ, Τσβόλε, καθώς και σε ομάδες της χώρας του.

Εξάλλου, είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Ισλανδίας έχοντας 32 παιχνίδια και δύο γκολ. Μένει λοιπόν να δούμε, κατά πόσον ο Άρης θα υλοποιήσει άλλη μια τεράστια μεταγραφή, καθώς επίσης κι αν θα φέρει στην Κύπρο άλλους σπουδαίους ποδοσφαιριστές για να χτυπήσει τον τίτλο. 

Πάντως, τη δεδομένη στιγμή, έχει όλα τα φόντα να το πετύχει, εάν πέραν των μεταγραφικών εκπλήξεων, συνεχίσει και την εντυπωσιακή του πορεία στο πρωτάθλημα. 

Η ομάδα της Λεμεσού, αγωνίζεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο απέναντι στον Εθνικό και η νίκη κρίνεται επιτακτική ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ