Κλείνει προς... ένσταση ο Απόλλωνας-H άποψη Τριανταφυλλίδη για τα τεστ της ΑΕΚ

Γεμάτο... φάσεις είναι το τρίτο ημίχρονο του αγώνα του Απόλλωνα με την ΑΕΚ, το οποίο όπως όλα δείχνουν θα παιχτεί στις δικαστικές αίθουσες, αφού η ομάδα της Λεμεσού προτίθεται να υποβάλει ένσταση κατά του κύρους του αγώνα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, το νομικό τμήμα του Απόλλωνα φαίνεται να μελέτησε τα στοιχεία που έχει ενώπιόν του και δεν αποκλείεται να υποβάλει ένσταση, μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης, υποστηρίζοντας ότι δύο παίκτες της ΑΕΚ αγωνίστηκαν στο παιχνίδι, παρότι ήταν θετικοί στον κορωνοϊό. 

Από την άλλη, η ΑΕΚ διαμηνύει ότι όλα έγιναν νομότυπα και υποστηρίζει ότι είχε γίνει λάθος διάγνωση από το χημείο που έλαβε δείγματα από τους ποδοσφαιριστές, κάτι που διέψευσε με τη σειρά του το χημείο.

Την ίδια ώρα, την άποψή του για τα επίμαχα τεστ έδωσε ο πρώην πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ και έγκριτος νομικός Κρις Τριανταφυλλίδης. 

Σε δηλώσεις του στον Supersport Fm, ο κ. Τριανταφυλλίδης ανέφερε πως, «το θέμα χωρίζεται σε δύο μέρη. Το νομικό και το πραγματικό. Τα γεγονότα είναι εκείνα που έχουν περισσότερη σημασία γιατί από αυτά καθορίζεται το αποτέλεσμα. Αν προκύψει ένσταση, αντιλαμβάνεστε ότι για να στοιχειοθετηθεί θα πρέπει να αποδειχθεί ότι υπήρξε αντικανονική συμμετοχή παίκτη. Απ' ότι ακούω και διαβάζω, αν διαφανεί ότι αγωνίστηκαν ενώ παραβιάζεται ή όχι το πρωτόκολλο, θα οριστεί και η τύχη του αποτελέσματος».

Σημείωσε εξάλλου ότι «το θέμα είναι τι θα δείξουν τα επιστημονικά δεδομένα όταν λήφθηκε η απόφαση αυτοί οι παίκτες να αγωνιστούν. Δεν αφορά δηλαδή το σωματείο. Γι’ αυτό καλύτερα να φανούν τα γεγονότα τι ίσχυε τη συγκεκριμένη στιγμή. Αν σήμερα βγει αποτέλεσμα που δείχνει ότι το πρώτο ήταν λανθασμένο, τότε το σωματείο δεν έχει ευθύνη. Έχει ευθύνη, αν κρατούσε αποτέλεσμα που να λέει ότι ο παίκτης ήταν θετικός και τον έβαλε να παίξει».

Σημειώνεται ότι από την πρώτη στιγμή που διαπιστώθηκε αυτή η διάσταση απόψεων μεταξύ ΑΕΚ και χημείου, το Υπουργείο Υγείας προέβη σε όλες τις δέουσες ενέργειες, αποστέλλοντας τα δείγματα στο Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής, ώστε να δοθούν απαντήσεις επί του θέματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια
Εικόνες από την φωτιά στο οίκημα της Ομόνοιας-Δείχνει «άσπονδους φίλους» ο πρόεδρος του Σωματείου