Σφάζονται στα πόδια του Σαρφό-Το ενδιαφέρον τριών κυπριακών ομάδων

Φουντώνουν όλο και περισσότερο τα σενάρια για το μέλλον του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Κίνγκσλεϊ Σαρφό. 

Συγκεκριμένα, ο Γκανέζος άσος της ομάδας της Λευκωσίας είχε αρκετές κρούσεις τόσο από ομάδες της Κύπρου, όσο και από το εξωτερικό.

Μάλιστα, κατά καιρούς, φήμες ήθελαν τον ΑΠΟΕΛ, την Ομόνοια αλλά και την Ανόρθωση να δείχνουν ενδιαφέρουν για να αποκτήσουν τον 26χρονο άσο.

Πριν από μερικές εβδομάδες, ο Ολυμπιακός σε ανακοίνωση που εξέδωσε διάψευσε τα διάφορα δημοσιεύματα που θέλουν τον ποδοσφαιριστή να παίρνει μεταγραφή, τονίζοντας ότι καμία επίσημη ή ανεπίσημη πρόταση δεν έχει κατατεθεί προς την ομάδα.

Ωστόσο, ο ίδιος στο πρόσφατο παρελθόν είχε αποκαλύψει ότι δέχθηκε κρούσεις από κυπριακές ομάδες και μάλιστα όπως είπε ο Γκανέζος άσος από μεγάλες ομάδες.

Σημειώνεται ότι, ο γενικός αρχηγός της ομάδας της Λευκωσίας, Χριστόφορος Τορναρίτης, είχε δηλώσει πριν από μερικούς μήνες, πως ο Ολυμπιακός δέχθηκε προτάσεις για τον Σαρφό πέραν του ενός εκατομμυρίου.

Συνεπώς, οι φήμες γύρω από το όνομα του εξτρέμ του Ολυμπιακού δίνουν και παίρνουν καθημερινά, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι πως εάν δεν πωληθεί μέχρι τις 31 Ιανουαρίου, τότε αυτό θα γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Είτε πάρει μεταγραφή στο εξωτερικό, είτε στην Κύπρο, ο Χριστόφορος Τορναρίτης είναι πολύ δύσκολο να κρατήσει τον Σαρφό στον Ολυμπιακό, καθώς αν συνεχίσει με τέτοιες εμφανίσεις, θα ανεβαίνει και η χρηματιστηριακή του αξία και έτσι οι προτάσεις που θα φθάσουν στην ομάδα της Λευκωσίας, αναμένεται να είναι δελεαστικές.

«Η τιμή του Σαρφό είναι 6.000.000  ευρώ, ούτε σεντ πιο κάτω. Και μια νταλίκα κραμπί που την Χλώρακα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Χριστόφορος Τορναρίτης στο παρελθόν για τον 26χρονο ποδοσφαιριστή, ορίζοντας την τιμή του στα 6.000.000...

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Μια ντουζίνα γκολ στο Καρμιώτισσα-Οθέλλος
Το ΔΣ της Apollon Ladies ζητά παραίτηση του εκπροσώπου του σωματείου στην ΚΟΠ
Η θέση της Πάφου για το αίτημα στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού-«Κάθε ομάδα θα το έκανε»
Σπιλέφσκι: Στην Κύπρο μόλις ανοίξω το στόμα μου, μπαμ κόκκινη
Η επίσημη θέση της Ομόνοιας για το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ-«Ευχόμαστε ο κόσμος μας να νιώσει ξανά τη χαρά»
Η ανάλυση της ΚΟΠ για τα πέναλτι που κέρδισαν ΑΠΟΕΛ, Απόλλων και Πάφος
Ζητά την άμεση παραίτηση του Φοίβου Βάκη η Apollon Ladies
Αποζημιώνεται ο Καραβίδας από τη FIFA για το... στήσιμο από τον Ουάρντα με 150.000 ευρώ
Στο μικροσκόπιο της Επ. Δεοντολογίας τρεις αγώνες που ενδέχεται να ήταν προσυνεννοημένοι