Τέλος άλλος ένας από τον Απόλλωνα-Ανοίγει θέση για μεταγραφή

Την τρίτη αποχώρηση από το ρόστερ του, ανακοίνωσε ο Απόλλωνας, αφού αποχωρεί ο Βραζιλιάνος αμυντικός Ουέλινγκτον.

Σε ανακοίνωσή του, ο Απόλλωνας αναφέρει ότι επήλθε συμφωνία για «κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Βραζιλιάνο αμυντικό Ουέλινγκτον Νασιμέντο».

Όπως σημειώνει, «ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή καλή συνέχεια, στην επαγγελματική του καριέρα και ότι καλύτερο, στην προσωπική του ζωή».

Ο Ουέλινγκτον ακολουθεί τον δρόμο των Μουσταφά Αμινί και Γκιόργκι Παπουνασβίλι, ενώ μετά από αυτή την εξέλιξη ανοίγει ο δρόμος για άλλη μία προσθήκη στην ομάδα της Λεμεσού, η οποία απέκτησε μόνο τον Αλεξάντερ Ναγιόκ.

Εξάλλου, μία από τις προσθήκες στο ρόστερ της ομάδας θα αποτελέσει και ο Νικολά Ντιγκινί, ο οποίος επιστρέφει από τον τραυματισμό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Αποστολές για Κύπριους διαιτητές σε Ευρωπαϊκούς αγώνες
Προτάθηκε στην Πάφο ο Νταβίντ Λουιζ
Ανακοίνωσε τον Ντε Λούκας η ΕΝΥ Ύψωνα
Επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον για τον Σαρφό η ΕΝΥ Ύψωνα
Στέλνουν τον Ελ Αραμπί στη Ligue 1
Ξεκίνησαν οι εργασίες στο οίκημα του ΑΠΟΕΛ-«Ξέρει πολύ καλά από γκρεμίσματα και ανακαινίσεις η κ. Αντρούλα»
Η τοποθέτηση του ΑΠΟΕΛ για Ελ Αραμπί και επενδυτές-«Δεν κατέρρευσε η συμφωνία, στην Κύπρο ο Αλμέιδα»
Προκύπτει θέμα με Ελ Αραμπί στον ΑΠΟΕΛ-Απουσιάζει από τις προπονήσεις
Παραιτήθηκε από το Μουσείο του ΑΠΟΕΛ ο Μιχαλάκης Ραφαήλ-«Μου έγιναν προειδοποιήσεις, στάλθηκαν μηνύματα»
Επίσημα στη Χάιντουκ Σπλιτ ο Ίβουσιτς-Η ανακοίνωση της Πάφου