Τετάρτη, 18 Μαΐου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Ξεκάθαρος ο Αυγουστή-«Με ενδιαφέρουν όλοι οι τίτλοι, θα τα διεκδικήσουμε όλα»

  15/01/2022 21:14
Ξεκάθαρος ο Αυγουστή-«Με ενδιαφέρουν όλοι οι τίτλοι, θα τα διεκδικήσουμε όλα»

Ξεκάθαρος ο Αυγουστή-«Με ενδιαφέρουν όλοι οι τίτλοι, θα τα διεκδικήσουμε όλα»

  15/01/2022 21:14

Πλήρως ικανοποιημένος μετά τη σπουδαία νίκη του ΑΠΟΕΛ επί του Εθνικού, παρουσιάστηκε ο τεχνικός της ομάδας, Σωφρόνης Αυγουστή. 

«Παρόλο που κερδίσαμε καθαρά αυτό το παιχνίδι και κάναμε μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση, θέλουμε να αφιερώσουμε τη νίκη στο νεαρό οπαδό της ομάδας μας που έχασε τη ζωή του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Δεν θέλει περεταίρω ανάλυση αυτό το παιχνίδι, κάναμε πάρα πολύ καλή εμφάνιση. Συγκεντρωνόμαστε πλέον στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό. Μας ενδιαφέρει και αυτός ο θεσμός. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, τους ποδοσφαιριστές, γιατί δημιούργησαν, σκόραραν και θα μπορούσαν να σημειώσουν και περισσότερα γκολ».

Τι κρατάει: «Κρατάμε αυτή την ωραία τη διάθεση που είχαμε στον αγωνιστικό χώρο. Κίνηση χωρίς μπάλα, αρχίσαμε να απολαμβάνουμε τα παιχνίδια μας. Έχουμε ρυθμό, ταχύτητα. Έχουμε ποιότητα και φαίνεται ότι η ομάδα μπήκε στο σωστό δρόμο. Πήραμε τους τρεις βαθμούς, αυτό κρατάμε και συνεχίζουμε».

«Και στο πιο ψηλό σημείο να φτάσουμε σαν ομάδα και απόδοση, πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Ξέραμε ότι παίζαμε μια ομάδα στην έδρα της, καταφέραμε να σκοράρουμε πρώτοι και αυτό μας βοήθησε. Κανένας στην αρχή δεν πίστευε ότι ο Άρης θα ήταν πρώτος, είναι πάρα πολύ καλή ομάδα ο Άρης, θα συγκεντρωθούμε σε αυτό το παιχνίδι μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, θέλουμε τη στήριξη του κόσμου μας», πρόσθεσε.

Για το πως αντιμετωπίζει το κύπελλο: «Με ενδιαφέρουν όλοι οι τίτλοι. Θα τα διεκδικήσουμε όλα μέχρι τέλους».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας