Μπήκε με το δεξί στη νέα χρόνια και ο Αυγουστή πλέον τα θέλει όλα...

Με τον ιδανικότερο τρόπο ξεκίνησε τη νέα χρονιά ο ΑΠΟΕΛ, καθώς στο πρώτο παιχνίδι του 2022, ήταν κύριος στο ραντεβού του και με ψυχή, καρδιά και σθένος, αποτελείωσε τον ουραγό του πρωταθλήματος Εθνικό και κατάφερε να πάρει μια πολύτιμη εκτός έδρας νίκη με 3-0. 

Μετά και τη σπουδαία νίκη επί της Ομόνοιας στο αιώνιο ντέρμπι με 4-2, οι γαλαζοκίτρινοι κατάφεραν να πετύχουν δεύτερη διαδοχική νίκη και σκαρφάλωσαν στους 23 βαθμούς και προσωρινά στην πέμπτη θέση, ενώ έχουν ακόμη δυο αγώνες λιγότερους, αφού υπολείπονται τα παιχνίδι με ΠΑΕΕΚ και Ανόρθωση. 

Κύριος πρωταγωνιστής στο Δασάκι για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Γκιόργκι Κβιλιτάια, ο οποίος πέτυχε γκολ αλλά σέρβιρε και με ασίστ ακόμη ένα τέρμα, ενώ για τους γαλαζοκίτρινους ευτύχησαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα και οι Νατέλ και Σατσιάς. 

Το σκορ κατάφερε να ανοίξει στο 20' ο Κβιλιτάια, στο 34' ο Νατέλ και στο 76' κατάφερε να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα ο Σατσιάς, ο οποίος με ένα φοβερό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να γράψει το 3-0. 

Αυτό που συγκέντρωσε επίσης ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο Δασάκι ήταν και το τρίτο ημίχρονο, με τον τεχνικό των γαλαζοκιτρίνων, Σωφρόνη Αυγουστή, σε ερώτηση που δέχθηκε για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει το Κύπελλο, ο ίδιος δεν κρύφτηκε και απάντησε χαρακτηριστικά πώς, «με ενδιαφέρουν όλοι οι τίτλοι. Θα τα διεκδικήσουμε όλα μέχρι τέλους».

Μάλιστα, όπως πρόσθεσε ο Κύπριος τεχνικός, «και στο πιο ψηλό σημείο να φτάσουμε σαν ομάδα και απόδοση, πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Ξέραμε ότι παίζαμε μια ομάδα στην έδρα της, καταφέραμε να σκοράρουμε πρώτοι και αυτό μας βοήθησε. Κανένας στην αρχή δεν πίστευε ότι ο Άρης θα ήταν πρώτος, είναι πάρα πολύ καλή ομάδα ο Άρης, θα συγκεντρωθούμε σε αυτό το παιχνίδι μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, θέλουμε τη στήριξη του κόσμου μας».

 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια