Kαταγγέλλει τη διαιτησία Θεουλλή η Πάφος-Ζητά τιμωρίες από τον Μάζιτς

Τη διαιτησία του Χρυσοβαλάντη Θεουλή στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, καταγγέλλει η Πάφος, για την φάση στο 32' όταν η ομάδα της Λευκωσίας σκόραρε.    

Σε ανακοίνωση της η ομάδα της Πάφου, αναφέρει ότι «μετά από χθεσινή συνεδρία και αφού αξιολόγησε την διαιτησία του τελευταίου εκτός έδρας αγώνα μας με αντίπαλο τον Ολυμπιακού Λευκωσίας, αποφάσισε να προχωρήσει σε καταγγελία του χειριστή VAR κ Χρυσοβαλάντη Θεουλή για την φάση του 32' (επίτευξη τέρματος του Ολυμπιακού), στην οποία ποδοσφαιριστής της γηπεδούχου ομάδας περιόρισε το οπτικό πεδίο του τερματοφύλακα μας όπως φάνηκε και από την τηλεοπτική μετάδοση και τις επαναληπτικές λήψεις του αγώνα».

Προσθέτοντας ότι «η ομάδα μας στερήθηκε ακόμα δύο βαθμούς στον πρώτο γύρο του Πρωταθλήματος απέναντι στην ομάδα του Ολυμπιακού Λευκωσίας με πανομοιότυπο ακριβώς τρόπο. Η Διοίκηση της Πάφος FC απέδειξε επανειλημμένα ότι σέβεται και στηρίζει την Κυπριακή διαιτησία. Δυστυχώς όμως το γεγονός αυτό από κάποια πρόσωπα ελήφθη ως αδυναμία. Διαβεβαιώνουμε το φίλαθλο μας κοινό ότι οι ιδιοκτήτες της ομάδας μας δεν θα επιστρέψουν στον οποιονδήποτε να υποτιμήσει και να αδικεί είτε την ομάδα μας ή τους φιλάθλους του Σωματείου μας με αποφάσεις που παίρνουν κατά τοδοκούν και ελαφρά τη καρδία».

Τέλος, η παφιακή ομάδα σημειώνει πως «η Πάφος FC εδώ και μια πενταετία επενδύει στο Κυπριακό ποδόσφαιρο, ξοδεύοντας πολύτιμο χρόνο και αρκετά χρήματα έως και σήμερα και απαιτεί ανάλογο σεβασμό και ίση μεταχείριση από όλους τους αρμόδιους φορείς. Τέλος, απαιτούμε και αναμένουμε από την Επιτροπή διαιτησίας και τον πρόεδρο της, κ.. Μαζιτς, όπως λάβει αποτελεσματικά μέτρα προστασίας του πρωταθλήματος και να προχωρήσει σε παραδειγματικές τιμωρίες προς διαιτητές».

Δειτε Επισης

Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος