Τετάρτη, 18 Μαΐου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Ο Παπασταύρου... περιμένει τον Μπεργκ για μεταγραφές

  18/01/2022 08:44
Ο Παπασταύρου... περιμένει τον Μπεργκ για μεταγραφές

Ο Παπασταύρου... περιμένει τον Μπεργκ για μεταγραφές

  18/01/2022 08:44

Σε ετοιμότητα η διοίκηση της Ομόνοιας, στην περίπτωση που χρειαστεί να γίνει υπέρβαση, ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου των πρασίνων, Ανδρέας Δημητρίου, στην εκπομπή «Total Green».

Την ίδια ώρα, ο υπεύθυνος επικοινωνίας δήλωσε ότι, για την ώρα, κανένα όνομα ποδοσφαιριστή δεν έχει κατατεθεί στην διοίκηση από τον  Μπεργκ και τους συνεργάτες του.

«Η διοίκηση αναμένει από την τεχνική ηγεσία να καταθέσει τις προτάσεις της για ποδοσφαιριστές που κρίνει ότι είναι κατάλληλοι για να ενταχθούν στο ρόστερ. Η διοίκηση αναμένει. Δεν είναι ο πρόεδρος που θα αποφασίσει την ποσότητα και τις θέσεις. Αναμένουμε τις προτάσεις για το ποιους παίκτες κρίνει ότι πρέπει να ενταχθούν. Είναι θέμα που χειρίζεται η τεχνική ηγεσία».

Προσθέτοντας για το μπάτζετ ότι «είναι γνωστά τα επίπεδα. Δεν έχει σταματήσει κάποια μεταγραφή για οικονομικούς λόγους ούτε μπήκαν αυστηρά όρια για την ενίσχυση Ιανουαρίου. Άρα το ξαναλέω, αναμένουμε τις προτάσεις της τεχνικής ηγεσίας. Γνωρίζει το μπάτζετ η ομάδα προγραμματισμού. Δεν υπάρχουν αυστηρά όρια. Αν χρειαστεί υπέρβαση, θα γίνει».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας