Σάββατο, 28 Μαΐου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

«Έπρεπε να ξοδέψει λεφτά η διοίκηση, ποιος είναι ο φορ; πού είναι το δεκάρι;»

  18/01/2022 13:36
«Έπρεπε να ξοδέψει λεφτά η διοίκηση, ποιος είναι ο φορ; πού είναι το δεκάρι;»

«Έπρεπε να ξοδέψει λεφτά η διοίκηση, ποιος είναι ο φορ; πού είναι το δεκάρι;»

  18/01/2022 13:36

Την άποψη του για τις κινήσεις που πρέπει να κάνει η Ομόνοια, εξέφρασε ο πρώην πρόεδρος της ομάδας της Λευκωσίας, Λωρης Κυριακου.  

Μιλώντας στον Super Sport FM ανέφερε ότι «όταν τον Μάιο κέρδισε το πρωτάθλημα ήταν η καλύτερη ομάδα και ένα σκαλί πιο πάνω από τις υπόλοιπες, έπρεπε η διοίκηση να πάρει το θέμα παραπάνω και να την καθιερώσει. Δυστυχώς οι κινήσεις που έγιναν δεν ήταν αυτές που έπρεπε και δυστυχώς βλέπουμε αυτά τα νούμερα, τα στατιστικά. Δεν ενισχυθήκαμε εκεί που είχαμε πραγματικά ανάγκη. Και θα το πω ωμά. Ποιος είναι ο επιθετικός αυτή τη στιγμή; Πού είναι το δεκάρι; Έπρεπε να ξοδέψει λεφτά η διοίκηση για να κάνει ακόμη καλύτερη την ομάδα για να έχει τις πιο πολλές πιθανότητες να είναι ξανά πρωταθλήτρια η ομάδα και να βγει στην Ευρώπη. Ότι έκανε ο Ολυμπιακός Πειραιώς στην Ελλάδα. Έπρεπε να ακολουθήσει εκείνο το παράδειγμα. Δυστυχώς δεν έγιναν εκείνες οι κινήσεις και τώρα τα πληρώνει η ομάδα.

Το θέμα ενίσχυσης είναι πολύ τρανταχτό και φαίνεται στο γήπεδο όσον αφορά την Ομόνοια. Υπάρχουν θέσεις που δεν έχουμε τους κατάλληλους παίκτες. Τώρα γιατί ο κ. Μπεργκ δεν έχει πάρει απόφαση για να προχωρήσει σε κινήσεις ακόμη, δεν μπορώ να ξέρω τι σκέφτεται, γιατί δεν είμαι κοντά στην ομάδα».

Σε ερώτηση για τις ευθύνες που έχει ο Μπεργκ είπε ότι «από τη στιγμή που έχουμε μια όχι επιτυχημένη χρονιά, ο κάθε ένας έχει μερίδιο ευθύνης. Βεβαίως και ο κ. Μπεργκ έχει ευθύνη, όμως να μην μηδενίζουμε τι έχει προσφέρει μέχρι σήμερα στην Ομόνοια, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, την είσοδο στους ομίλους. Ας θυμηθούμε που ήταν η Ομόνοια πριν έρθει ο κ. Μπεργκ και τι ζήσαμε μαζί του. Είχαμε πολλά χρόνια να πανηγυρίσουμε πρωτάθλημα, μπήκαμε για πρώτη φορά ομίλους, ανέδειξε ποδοσφαιριστές. Στις μεγάλες ομάδες δύσκολα το βρίσκεις αυτό. Ναι, έχει τις ευθύνες του. Δεν λέω ότι είναι ο τέλειος προπονητής, έχει λάθη αλλά αν τον κρίνουμε στο σύνολο έχει προσφέρει πάρα πολλά. Έχει δουλέψει, έχει βγάλει νεαρούς παίκτες και από τις μεγάλες ομάδες είναι κάτι που δύσκολα βλέπουμε. Οπότε αν δούμε το σύνολο της παρουσίας του Μπεργκ, έχει προσφέρει πολλά. Ναι με τις εμμονές του, τις ξεροκεφαλιές του, όμως αυτός ο άνθρωπος με τα λάθη του εκεί πρέπει να μείνει και θεωρώ ότι έχει ακόμη να προσφέρει στην Ομόνοια».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας