Παρασκευή, 27 Μαΐου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Η ανυπομονησία Μπεργκ για το κύπελλο και τι κρατά από τον Απόλλωνα

  19/01/2022 12:12
Η ανυπομονησία Μπεργκ για το κύπελλο και τι κρατά από τον Απόλλωνα

Η ανυπομονησία Μπεργκ για το κύπελλο και τι κρατά από τον Απόλλωνα

  19/01/2022 12:12

Ο Χένινγκ Μπεργκ μίλησε στην ιστοσελίδα της Ομόνοιας για τον αγώνα απέναντι στον Π.Ο. Ξυλοτύμπου για τους «16» του Κυπέλλου Coca Cola, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι η ομάδα του ανυπομονεί για το παιχνίδι, αλλά και τι κρατά από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Αυτούσιες οι δηλώσεις του Χένινγκ Μπεργκ:

Πρώτο παιχνίδι κυπέλλου απέναντι στον Π.Ο. Ξυλοτύμπου. Πώς περιμένετε τον αγώνα;

«Είναι ο πρώτος αγώνας για το Κύπελλο και ανυπομονούμε για αυτήν τη διοργάνωση».

Το πρώτο παιχνίδι είναι εκτός έδρας. Πιστεύετε πώς αυτό το γεγονός θα παίξει κάποιο ρόλο για εμάς;

«Ανυπομονούμε για τον αγώνα και θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο. Να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να έχουμε καλή απόδοση. Αυτά τα παιχνίδια κάποτε είναι κλειστά και κάποτε είναι ανοιχτά. Θα δούμε όμως. Εμείς πρέπει να βλέπουμε τον εαυτό μας και θα κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε στον επόμενο γύρο».

Το Κύπελλο είναι μία διαφορετική διοργάνωση, σου δίνει τίτλο και μία θέση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ποια η άποψη σας;

«Είναι μία καλή διοργάνωση και οι αγώνες αυτοί είναι πάντα ιδιαίτεροι για τους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο. Σου χαρίζει έναν τίτλο, αν κερδίσεις τη διοργάνωση και φυσικά μία θέση στην Ευρώπη. Κάθε παίκτης που θα κερδίσει το κύπελλο θα το θυμάται για μία ζωή. Για αυτό τον λόγο είναι μία σημαντική διοργάνωση».

Τι μπορούμε να κρατήσουμε από τον αγώνα απέναντι στον Απόλλωνα και τι μπορούμε να βελτιώσουμε;

«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα. Ένα από τα καλύτερα μας παιχνίδια απέναντι στον Απόλλωνα τα τελευταία χρόνια. Δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό για εμάς. Πρέπει να βελτιώσουμε τη συγκέντρωση μας στο αμυντικό κομμάτι και να σκοράρουμε στις ευκαιρίες που φτιάχνουμε. Αν τα κάνουμε αυτά, τότε θα πάμε πολύ καλύτερα».

Ο Ασάντε αγωνίστηκε για 20 λεπτά την Κυριακή και επέστρεψε στη δράση μετά από αρκετό καιρό. Ποιο το σχόλιο σας;

«Ο Ασάντε επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό. Πέρσι πάλεψε πολύ για την ομάδα και μας βοήθησε να κατακτήσουμε τον τίτλο. Τραυματίστηκε, αλλά έδειξε ότι είναι ένας δυνατός χαρακτήρας. Οι φυσικές του δυνάμεις και η μυϊκή του δύναμη τον βοήθησαν να επιστρέψει πιο δυνατός. Δούλεψε πολύ σκληρά για να επιστρέψει και τις τελευταίες 5-6 εβδομάδες δουλεύει μαζί μας στις προπονήσεις. Είναι έτοιμος για να μας βοηθήσει και να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Απέναντι στον Απόλλωνα αγωνίστηκε για 20 λεπτά και ήταν θετικός. Είχε καλό κράτημα της μπάλας, καλά τρεξίματα και πολύ καλές κινήσεις στο γήπεδο. Είχε μία ευκαιρία που θα μπορούσε να σουτάρει. Η επιστροφή του είναι κάτι το πολύ καλό για εμάς».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας