«Κάποιοι να ελέγχουν καλύτερα τα νεύρα τους, η κατάσταση ξέφυγε λεκτικά...»

Στο απόηχο του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, μιλώντας στον Super Sport FM.  

Για την ένταση στα αποδυτήρια μετά το ματς με Ολυμπιακό: «Ένταση στο γήπεδο ήταν λογικό να υπάρχει, αφού και οι δύο ομάδες ήθελαν να κερδίσουν. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Το παιχνίδι ήταν ισόπαλο μέχρι σχεδόν το τέλος και σταθήκαμε πιο ουσιαστικοί και με υπέροχο γκολ από τον Εφραίμ πήραμε το αποτέλεσμα. Θα πρέπει κάποιοι να ελέγχουν καλύτερα τα νεύρα τους, όχι μόνο οι ποδοσφαιριστές αλλά και ο πάγκος. Στον πάγκο του Ολυμπιακού υπήρχε αυτή η συμπεριφορά. Η διοίκηση του Ολυμπιακού τα είχε με τη διαιτησία, δεν υπήρχε έντονη αντιπαράθεση μεταξύ των διοικήσεων. Η κατάσταση, λεκτικά, όντως ξέφυγε αλλά αυτό δεν μας αφορά».

Για το κλίμα που δημιουργείται με τις επίμαχες φάσεις, ο υπεύθυνος επικοινωνίας των γαλαζοκιτρίνων είπε πως «βλέπουμε πάρα πολλούς να τρέχουν να γράφουν άρθρα και να τοποθετούνται, θα πρέπει να πούμε πως αυτή η αντιμετώπιση θα πρέπει να είναι αντικειμενική. Γιατί ο ΑΠΟΕΛ έχει την πιο ξεκάθαρη φάση πέναλτι και δεν αναφέρθηκε καθόλου. Η φάση που βγάλαμε ως γραφείο Τύπου, υπήρχε αμέσως μετά το παιχνίδι τόσο σε βίντεο, όσο και σε φωτογραφίες και δεν είπε ή έγραψε κανείς τίποτα. Ακούσαμε μέχρι και ακραία πράγματα από ανθρώπους που σχολιάζουν στο ραδιόφωνο. Αυτό μας ενοχλεί ως ΑΠΟΕΛ».

Για τη διαιτησία γενικότερα, πρόσθεσε ότι «το ιδανικότερο θα ήταν να μην κρίνονται παιχνίδια από διαιτητικά λάθη. Αυτό όμως είναι ουτοπικό. Είδαμε στο Κόπα Άφρικα να λήγει παιχνίδι στο 85′. Είδαμε προχθές την Μίλαν το λάθος που έγινε και στοίχησε το γκολ. Σαν ΑΠΟΕΛ δεν νιώθουμε ευχάριστα να συζητάμε για τη διαιτησία».

Δειτε Επισης

Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ