Τετάρτη, 18 Μαΐου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

«Κάποιοι να ελέγχουν καλύτερα τα νεύρα τους, η κατάσταση ξέφυγε λεκτικά...»

  21/01/2022 10:29
«Κάποιοι να ελέγχουν καλύτερα τα νεύρα τους, η κατάσταση ξέφυγε λεκτικά...»

«Κάποιοι να ελέγχουν καλύτερα τα νεύρα τους, η κατάσταση ξέφυγε λεκτικά...»

  21/01/2022 10:29

Στο απόηχο του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, μιλώντας στον Super Sport FM.  

Για την ένταση στα αποδυτήρια μετά το ματς με Ολυμπιακό: «Ένταση στο γήπεδο ήταν λογικό να υπάρχει, αφού και οι δύο ομάδες ήθελαν να κερδίσουν. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Το παιχνίδι ήταν ισόπαλο μέχρι σχεδόν το τέλος και σταθήκαμε πιο ουσιαστικοί και με υπέροχο γκολ από τον Εφραίμ πήραμε το αποτέλεσμα. Θα πρέπει κάποιοι να ελέγχουν καλύτερα τα νεύρα τους, όχι μόνο οι ποδοσφαιριστές αλλά και ο πάγκος. Στον πάγκο του Ολυμπιακού υπήρχε αυτή η συμπεριφορά. Η διοίκηση του Ολυμπιακού τα είχε με τη διαιτησία, δεν υπήρχε έντονη αντιπαράθεση μεταξύ των διοικήσεων. Η κατάσταση, λεκτικά, όντως ξέφυγε αλλά αυτό δεν μας αφορά».

Για το κλίμα που δημιουργείται με τις επίμαχες φάσεις, ο υπεύθυνος επικοινωνίας των γαλαζοκιτρίνων είπε πως «βλέπουμε πάρα πολλούς να τρέχουν να γράφουν άρθρα και να τοποθετούνται, θα πρέπει να πούμε πως αυτή η αντιμετώπιση θα πρέπει να είναι αντικειμενική. Γιατί ο ΑΠΟΕΛ έχει την πιο ξεκάθαρη φάση πέναλτι και δεν αναφέρθηκε καθόλου. Η φάση που βγάλαμε ως γραφείο Τύπου, υπήρχε αμέσως μετά το παιχνίδι τόσο σε βίντεο, όσο και σε φωτογραφίες και δεν είπε ή έγραψε κανείς τίποτα. Ακούσαμε μέχρι και ακραία πράγματα από ανθρώπους που σχολιάζουν στο ραδιόφωνο. Αυτό μας ενοχλεί ως ΑΠΟΕΛ».

Για τη διαιτησία γενικότερα, πρόσθεσε ότι «το ιδανικότερο θα ήταν να μην κρίνονται παιχνίδια από διαιτητικά λάθη. Αυτό όμως είναι ουτοπικό. Είδαμε στο Κόπα Άφρικα να λήγει παιχνίδι στο 85′. Είδαμε προχθές την Μίλαν το λάθος που έγινε και στοίχησε το γκολ. Σαν ΑΠΟΕΛ δεν νιώθουμε ευχάριστα να συζητάμε για τη διαιτησία».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας