Κυριακή, 14 Αυγούστου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Ασπίδα προστασίας σε Μπεργκ-«Η ΚΟΠ να του κτίσει ένα άγαλμα...»

  21/01/2022 12:23
Ασπίδα προστασίας σε Μπεργκ-«Η ΚΟΠ να του κτίσει ένα άγαλμα...»

Ασπίδα προστασίας σε Μπεργκ-«Η ΚΟΠ να του κτίσει ένα άγαλμα...»

  21/01/2022 12:23

Με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, μίλησε ο Γιαννάκης Ποντικός, ο οποίος αναφέρθηκε επίσης και στη μέχρι στιγμής πορεία των πρασίνων.  

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ ΦΜ o νυν προπονητής της ΑΕΖ δήλωσε «όταν φύγει ο Μπεργκ, από την Κύπρο θα καταλάβουμε τι είχαμε και τι χάσαμε. Είναι ο μοναδικός ο άνθρωπος τα τελευταία χρόνια που έδωσε ευκαιρίες σε νεαρούς παίκτες σε μία μεγάλη ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Το ότι η Ομόνοια δεν πάει καλά φέτος είναι γεγονός και για να συμβεί αυτό έγιναν λάθη και στον προγραμματισμό αλλά και γενικότερα. Αυτό όμως δεν πρέπει να επηρεάζει τον κόσμο και να ξεχνάει το έργο του προπονητή. Ο Μπεργκ κάνει αυτή την στιγμή περιουσιακά στοιχεία στην Ομόνοια και πρέπει και η ίδια η ΚΟΠ να κτίσει ένα άγαλμα στον Μπεργκ. Είναι ο άνθρωπος που στηρίζει το Κυπριακό στοιχείο κάτι που ακόμη και η ίδια ομοσπονδία δεν κάνει. Τόσο ο Λοΐζος, όσο και ο Τζιωνής αν δεν ήταν αυτός ο άνθρωπος πιθανόν να μην τους ξέραμε αυτή την στιγμή».

Για την μεταγραφή του Τζιωνή στο Αμερική, πρόσθεσε ότι «το αξίζει ο Τζιωνής, ήθελε διακαώς να μετακομίσει στο εξωτερικό και μακάρι να τα καταφέρει για να αποκατασταθεί και αυτός και η οικογένεια του. Του εύχομαι τα καλύτερα».

Για την πορεία της Ομόνοια, ο Γιαννάκης Ποντικός είπε ότι «η Ομόνοια είναι σε μία δύσκολη θέση κακά τα ψέματα. Για εμένα θα είναι πλην αν δεν τα καταφέρει να βγει Ευρώπη. Είναι σε δύσκολη θέση και δεν έπεισε στα τελευταία παιχνίδια ότι μπορεί να πάρει εύκολα αποτέλεσμα. Εύχομαι να τα καταφέρει να μπει στην εξάδα γιατί είναι κρίμα αλλά θεωρώ στο τέλος της ημέρας θα τα καταφέρει».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας