«Είναι καλό να το έχεις αυτό, παρά κανείς να μην περιμένει τίποτα»

Απάντησε στις επικρίσεις που δέχεται για τις εμφανίσεις της Ομόνοιας ο Χένινγκ Μπεργκ, ο οποίος τόνισε πως «είναι καλό να το έχεις αυτό, παρά κανείς να μην περιμένει τίποτα», ενώ παράλληλα μίλησε και για τον αγώνα με την ΠΑΕΕΚ. 

Σε δηλώσεις του στο OFC Tv, ο προπονητής της Ομόνοιας απάντησε για τις απαιτήσεις των φιλάθλων της ομάδας, λέγοντας πως, «είναι φυσιολογικό να έχουν υψηλές απαιτήσεις. Και εμείς οι ίδιοι έχουμε υψηλές απαιτήσεις. Είναι λόγω των επιτυχιών που είχε η ομάδα στην περσινή και στην προπέρσινη σεζόν. Είναι φυσιολογικό και είναι καλό να το έχεις αυτό, παρά κανείς να μην περιμένει τίποτα. Όταν βρίσκεσαι στην Oμόνοια πάντα θα υπάρχουν ψηλές απαιτήσεις. Είναι μέρος της ζωής εδώ. Το θετικό είναι πως όταν είσαι πετυχημένος είναι κάτι πάρα πολύ καλό. Οπότε δουλεύουμε σκληρά για να είμαστε οι καλύτεροι που μπορούμε να είμαστε. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς, γνωρίζοντας ότι το παιχνίδι μας σε αρκετές φάσεις είναι καλό και σε κάποιες άλλες φάσεις πρέπει να βελτιωθούμε λίγο».

Όσον αφορά τον αγώνα κόντρα στην ΠΑΕΕΚ, είπε πως «περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως την ίδια ώρα αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και ανυπομονούμε για τον αγώνα. Είχαμε ένα καλό αποτέλεσμα, πετύχαμε ωραία τέρματα και περιμένουμε πώς και πώς το παιχνίδι».

Για το ποια είναι τα κλειδιά για να πάρει η Ομόνοια τους τρεις βαθμούς, τόνισε ότι «πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας, όπως κάναμε στο παιχνίδι του Κυπέλλου. Αν τα κάνουμε αυτά θα είμαστε εντάξει».

Σχολιάσε εξάλλου και τα γκολ των Ασάντε και Μποτεάκ, υποδεικνύοντας ότι, «είναι καλό να έχουμε τον Έρικ πίσω μαζί μας. Είχε μία παράξενη σεζόν. Πέρασε από δύο τραυματισμούς, μετά είχε νοσήσει και τώρα βρέθηκε στο αρχικό σχήμα μετά από πολύ καιρό. Πλησιάζει στο καλύτερο του επίπεδο. Δεν είναι ακόμη απολύτως έτοιμος, αλλά είναι θετικό το γεγονός ότι επέστρεψε μαζί μας. Ο Ασάντε ήταν εκτός και αυτός για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω του τραυματισμού του. Τώρα πλησιάζει όλο και περισσότερο στον καλύτερο βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας. Είναι καλός παίκτης και αυτό είναι καλό για εμάς. Ο Χαράλαμπος είναι ένα νεαρό παιδί που συνεχίζει να βελτιώνεται. Αγωνίστηκε σε πολλά παιχνίδια στη φετινή σεζόν, τόσο στην Ευρώπη, όσο και στο πρωτάθλημα και κάνει βήματα προόδου. Αυτό είναι θετικό».

Δειτε Επισης

Πέρασαν νικηφόρα την αγωνιστική Εθνικός, Νέα Σαλαμίνα και Οθέλλος
Κατατέθηκε ο οκταμελής συνδυασμός Χατζηστεφάνου στην Ανόρθωση
Αυτές είναι οι ποδοσφαιρίστριες που έλαμψαν στο γυναικείο πρωτάθλημα-Κορυφαίος προπονητής ο Τσιακλής
Βγαίνει μπροστά και αφήνει αιχμές ο ΠΑΣΠ-«Ταφόπλακα στον αθλητισμό»
Τα δεδομένα για τα περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα
Διάστρεμμα ο Στεπίνσκι-Τα δεδομένα ενόψει τελικού κυπέλλου
Συνάντηση Ομόνοιας 29ης Μαΐου με ΓΣΠ-Στο ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του Τούτιτς
«Πλεονέκτημα για την ΑΕΚ ότι θέλει μόνο νίκη, έδειξε ότι δεν καταλαβαίνει από έδρες»
Τρία παιχνίδια για την προτελευταία αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Δασκαλάκης: O ΑΠΟΕΛ έχει μεγάλο πλεονέκτημα, πέντε χρόνια χωρίς πρωτάθλημα είναι πολλά