Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Πυρ και μανία ο Πετεβίνος-«Αυτός ο διαιτητής τα χάνει στο γήπεδο»

  23/01/2022 18:56
Πυρ και μανία ο Πετεβίνος-«Αυτός ο διαιτητής τα χάνει στο γήπεδο»

Πυρ και μανία ο Πετεβίνος-«Αυτός ο διαιτητής τα χάνει στο γήπεδο»

  23/01/2022 18:56

Αιχμές κατά της διαιτησίας άφησε με το πέρας της αναμέτρησης με τον Άρη, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, σε δηλώσεις που παραχώρησε στην Cablenet. 

«Κατά τη διάρκεια της σεζόν δώσαμε πολλές φορές συγχαρητήρια στον Άρη. Όμως, σήμερα αυτό που έδειξε στο δεύτερο μέρος είναι διαφορετική νοοτροπία. Είδαμε καθυστερήσεις από τους παίκτες από το πρώτο ημίχρονο με τον τερματοφύλακα. Επίσης, θέλουμε διαιτητές που έχουν προσωπικότητα. Όχι αυτούς που έχουν ελλείψεις. Αυτός ο διαιτητής τα χάνει στο γήπεδο. Έδωσε κίτρινη σε παίκτη μας που δεν έκανε καν φάουλ. Θέλω να πιστεύω πως οι διαιτητές βλέπουν τα παιχνίδια μετά, ώστε να βλέπουν τα λάθη τους.

Και κάτι άλλο. Σήμερα υπήρχε VAR; Αν ναι, γιατί φέρνουμε ξένους αφού δεν βλέπουν; Μας άφησαν αρνητική εικόνα αυτά τα στοιχεία. Μας αφήνει ένα αίσθημα απορίας. Ο κ. Μάζιτς τα βλέπει αυτά; Περιμένουμε να δούμε τι θα ειπωθεί από τους ιδιαίτερα ευαίσθητους, που αναλύουν τις φάσεις».

Προτίθεται να κάνει κάτι ο ΑΠΟΕΛ για να βελτιωθεί η κατάσταση; «Συζητούμε από την πρώτη αγωνιστική για τη διαιτησία. Έγινε γενική συνέλευση για τη διαιτησία. Είδαμε να συμβαίνει τίποτα άλλο; Τι να κάνουμε ως ομάδα; Ο διαιτητής είχε θέμα αντίληψης. Δεν βλέπει τις φάσεις. Υπάρχουν δύο περιπτώσεις πέναλτι που δεν τις βλέπει ούτε το VAR. Εμείς είδαμε ξεκάθαρη παράβαση στην πρώτη και κράτημα στον Κβιλιτάια στη δεύτερη».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας