Πυρ και μανία ο Πετεβίνος-«Αυτός ο διαιτητής τα χάνει στο γήπεδο»

Αιχμές κατά της διαιτησίας άφησε με το πέρας της αναμέτρησης με τον Άρη, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, σε δηλώσεις που παραχώρησε στην Cablenet. 

«Κατά τη διάρκεια της σεζόν δώσαμε πολλές φορές συγχαρητήρια στον Άρη. Όμως, σήμερα αυτό που έδειξε στο δεύτερο μέρος είναι διαφορετική νοοτροπία. Είδαμε καθυστερήσεις από τους παίκτες από το πρώτο ημίχρονο με τον τερματοφύλακα. Επίσης, θέλουμε διαιτητές που έχουν προσωπικότητα. Όχι αυτούς που έχουν ελλείψεις. Αυτός ο διαιτητής τα χάνει στο γήπεδο. Έδωσε κίτρινη σε παίκτη μας που δεν έκανε καν φάουλ. Θέλω να πιστεύω πως οι διαιτητές βλέπουν τα παιχνίδια μετά, ώστε να βλέπουν τα λάθη τους.

Και κάτι άλλο. Σήμερα υπήρχε VAR; Αν ναι, γιατί φέρνουμε ξένους αφού δεν βλέπουν; Μας άφησαν αρνητική εικόνα αυτά τα στοιχεία. Μας αφήνει ένα αίσθημα απορίας. Ο κ. Μάζιτς τα βλέπει αυτά; Περιμένουμε να δούμε τι θα ειπωθεί από τους ιδιαίτερα ευαίσθητους, που αναλύουν τις φάσεις».

Προτίθεται να κάνει κάτι ο ΑΠΟΕΛ για να βελτιωθεί η κατάσταση; «Συζητούμε από την πρώτη αγωνιστική για τη διαιτησία. Έγινε γενική συνέλευση για τη διαιτησία. Είδαμε να συμβαίνει τίποτα άλλο; Τι να κάνουμε ως ομάδα; Ο διαιτητής είχε θέμα αντίληψης. Δεν βλέπει τις φάσεις. Υπάρχουν δύο περιπτώσεις πέναλτι που δεν τις βλέπει ούτε το VAR. Εμείς είδαμε ξεκάθαρη παράβαση στην πρώτη και κράτημα στον Κβιλιτάια στη δεύτερη».

Δειτε Επισης

Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου
Ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων της Παρασκευής