Και επίσημα «Αμερικανός» ο Τζιωνής-Η ανακοίνωση της Ομόνοιας

Τη μετεγγραφή του Μαρίνου Τζιωνή στην Sporting Kansas City, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα MLS των ΗΠΑ, ανακοίνωσε η Ομόνοια. 

Όπως αναφέρουν οι πράσινοι, η μετεγγραφή του ποδοσφαιριστή έχει άμεση ισχύ. «Ο Μαρίνος αναδείχθηκε μέσα από την Ακαδημία της ομάδας μας. Εντάχθηκε σε ηλικία 12 χρόνων στα τμήματα υποδομής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην ανδρική ομάδα στις 6 Μαΐου 2018. Κατάφερε να μετατραπεί σε πρωταγωνιστή στις επιτυχίες των τριών τελευταίων χρόνων, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του σούπερ καπ το 2021, την 1η θέση του 2020 και τις δύο προκρίσεις σε Ευρωπαϊκούς Ομίλους. Κατέγραψε 85 συμμετοχές και πέτυχε 15 γκολ. Αγωνίστηκε σε όλες τις εθνικές ομάδες της Κύπρου και αποτελεί ενεργό στέλεχος της εθνικής ομάδας των αντρών.

Η παρουσία του Μαρίνου στην Ομόνοια αποτελεί φωτεινό παράδειγμα για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην Ακαδημία μας. Μέσω του ολοκληρωμένου πακέτου εκπαίδευσης και ανάπτυξης που προσφέρει η Ακαδημία μας, αλλά και της ευρύτερης φιλοσοφίας του Συλλόγου για ανάδειξη και καθιέρωση ποδοσφαιριστών μέσα από τα σπλάχνα του, ο κάθε νεαρός ποδοσφαιριστής έχει τη δυνατότητα να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα. Φτάνει και από την πλευρά του, πέρα από ταλέντο, να επιδεικνύει αγάπη για το ποδόσφαιρο και το τριφύλλι στο στήθος, αφοσίωση, πειθαρχία και συνεχή προσπάθεια.

Μαρίνο, η οικογένεια της Ομόνοιας σε συγχαίρει και σου εύχεται κάθε επιτυχία στη νέα σελίδα της ποδοσφαιρικής σου καριέρας!».

Δειτε Επισης

Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια
AΕΛ και ΑΕΚ διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου στο φούτσαλ
Φωτιά στο σωματείο της Ομόνοιας στην Παπανικολή-Έρευνες από τις Αρχές
Επιπλέον ποινή από τον Αθλητικό Δικαστή στον Σπιλέφσκι
Η διαφωνία του Πουρσαϊτίδη με τον Τιμούρ, ο Ιβάν και η Εθνική Ελλάδος
Οι 16 ομάδες της τελικής φάσης του EURO U-17-Στις 3 Απριλίου η κλήρωση
Δημητρίου για το ντέρμπι κορυφής-«Tώρα κρίνονται τα πάντα, θα είναι η μεγαλύτερη προσέλευση φέτος»
Δύσκολα επιβιώνει στην Εθνική Ελλάδος ο Πογέτ-Φαβορί για να τον αντικαταστήσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς
Η θέση της Ομόνοιας για το γηπεδικό-«Ο πρόεδρος θα ενημερώσει τον κόσμο την κατάλληλη στιγμή»