Χατζηπαντέλας για πόρισμα ΑΕΚ: Οποιοσδήποτε κάνει σχόλιο θα ανοίξουμε φάλιες

Στο πόρισμα του Υπουργείου Υγείας, αναφορικά με τα… άκυρα κρούσματα των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ κλήθηκε να αναφερθεί ο Μιχάλης Χατζηπαντέλας, ο οποίος δεν θέλησε να τοποθετηθεί για το όλο θέμα.  

Σε δηλώσεις του στην κρατική τηλεόραση ο υπουργός Υγείας, ανέφερε ότι «δεν θέλω να κάνω οποιοδήποτε σχόλιο. Έχουμε αρκετά θέματα στο Υπουργείο Υγείας που πρέπει να δούμε και το τελευταίο θέμα είναι να ασχοληθούμε και με το ποδόσφαιρο. Επιτρέψτε μου να μην κάνω οποιοδήποτε σχόλιο».

Προσθέτοντας ότι, «οποιοσδήποτε λειτουργός από το Υπουργείο μας κάνει κάποιο σχόλιο, θα ανοίξουμε άλλες φάλιες. Αυτή τη στιγμή θέλουμε να επικεντρωθούμε στα σχολεία, στα νοσοκομεία και τους ασθενείς».

Σημειώνεται ότι, σε χθεσινή του ανακοίνωση το Υπουργείο Υγείας έκανε λόγο για παρατυπίες στη διαδικασία αναφοράς των εξετάσεων από συγκεκριμένο εργαστήριο, καθώς επίσης και παραβίαση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζονται αρκετά.

Όπως ανέφερε το Υπουργείο «μετά το πέρας της έρευνας, έχουν διαπιστωθεί παρατυπίες στη διαδικασία αναφοράς των εξετάσεων από συγκεκριμένο εργαστήριο, καθώς επίσης και παραβίαση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και η υπόθεση έχει διαβιβαστεί στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου για να τύχει δέουσας και ανάλογης αντιμετώπισης βάσει των κανονισμών της».

Παράλληλα πρόσθεσε ότι η ad hoc επιτροπή διερεύνησης, «συστάθηκε από την Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας Δρ. Χριστίνα Γιαννάκη για τη διερεύνηση δειγμάτων παικτών της ΑΕΚ, τα οποία στάλθηκαν στο Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής ως εργαστήριο αναφοράς COVID-19 και έτυχαν περαιτέρω επεξεργασίας».

Mετά τη γνωστοποίηση του πορίσματος το μπαλάκι είναι στην ΚΟΠ, καθώς αναμένεται αύριο ο Αθλητικός Δικαστής να ανακοινώσει την απόφασή του για την ένσταση του Απόλλωνα, για την αναμέτρησης με την ΑΕΚ, όπου οι Λάρνακείς είχαν κερδίσει με 2-1.

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Μια ντουζίνα γκολ στο Καρμιώτισσα-Οθέλλος
Το ΔΣ της Apollon Ladies ζητά παραίτηση του εκπροσώπου του σωματείου στην ΚΟΠ
Η θέση της Πάφου για το αίτημα στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού-«Κάθε ομάδα θα το έκανε»
Σπιλέφσκι: Στην Κύπρο μόλις ανοίξω το στόμα μου, μπαμ κόκκινη
Η επίσημη θέση της Ομόνοιας για το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ-«Ευχόμαστε ο κόσμος μας να νιώσει ξανά τη χαρά»
Η ανάλυση της ΚΟΠ για τα πέναλτι που κέρδισαν ΑΠΟΕΛ, Απόλλων και Πάφος
Ζητά την άμεση παραίτηση του Φοίβου Βάκη η Apollon Ladies
Αποζημιώνεται ο Καραβίδας από τη FIFA για το... στήσιμο από τον Ουάρντα με 150.000 ευρώ
Στο μικροσκόπιο της Επ. Δεοντολογίας τρεις αγώνες που ενδέχεται να ήταν προσυνεννοημένοι